Avskjedsfest i Ballangen
Avskjedsfest i Ballangen
29 oktober 2014
Søndag 15 juni markerte Ballangen-Narvik menighet avskjed for pastorfamilien Phung og Evita Nguyen, med barna Magdalena, Alexandra og Mikael, etter ni år i menigheten.
Søndag 15 juni markerte Ballangen-Narvik menighet avskjed for pastorfamilien Phung og Evita Nguyen, med barna Magdalena, Alexandra og Mikael, etter ni år i menigheten. Av Hermod Bakkevoll Phung og Evita har vært pastorpar i menigheten i ni år, og reiser nå til Oslo, der de starter opp som pastorpar i Oslo 2. Baptistmenighet nå i høst. God periode Avskjedsfesten viste tydelig at Evita og Phung avslutter tjenesten i Ballangen etter en god periode der. I disse årene har de sammen med mange gode medarbeidere i menigheten fått bygge opp mye arbeid som fungerer godt, og som bærer frukt. Phung har hatt dåp flere ganger, og mange nye er lagt til menigheten i disse årene. Baptistkirka i Vasslia i Ballangen var helt full av mennesker som ville ta avskjed med pastorfamilien. Det var mange gode ord, og mange hilsener til pastorfamilien. Både fra menigheten, fra andre menigheter i området, og fra bygdefolket i Ballangen. Evita og Phung har vært satt stor pris på i Ballangen i disse årene. [caption id="attachment_5942" align="alignright" width="268"] Eldste datter til Evita og Phung, Magdalena, sang nydelig i avskjedsfesten. Her synger hun akkompagnert av sin far. Foto. Evita Nguyen[/caption] Fellesarbeidet I tilegg til å ha tjent i menigheten i Ballangen, har både Evita og Phung vært engasjert i fellesarbeidet i Nord-Norge i disse årene. Phung var en periode ansatt i distriktet, i kombinasjon med pastorstillingen i Ballangen. Både Phung og Evita har hatt tillitsverv og mange oppgaver i forbindelse med ungdomsarbeidet i distriktet. Både i menigheten og i distriktet vil familien Nguyen bli savnet. Men vi er glade for tiden vi fikk med dem her oppe, og vi ønsker familien all Guds velsignelse i den nye tjenesten i Oslo.  

Les også

Siste nytt fra Nord-Norge

Distriktsnytt er ute med ny utgave. Her kan du lese om utbygging av leirstedet Rivermont og annen nytt fravår nordligste landsdel.
Les mer

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet

Tverrkirkelig familieleir

Hva får du hvis du blander baptister, katolikker, NLM-ere, frelsesoffiserer, pinsevenner, normisjonærer, misjonsforbundere og lutheranere? Da får du alle tiders Familieleir på Rivermont.
Les mer
1 - 3 av 94
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone