Avskjedsfest i Ballangen
Avskjedsfest i Ballangen
29 oktober 2014
Søndag 15 juni markerte Ballangen-Narvik menighet avskjed for pastorfamilien Phung og Evita Nguyen, med barna Magdalena, Alexandra og Mikael, etter ni år i menigheten.
Søndag 15 juni markerte Ballangen-Narvik menighet avskjed for pastorfamilien Phung og Evita Nguyen, med barna Magdalena, Alexandra og Mikael, etter ni år i menigheten. Av Hermod Bakkevoll Phung og Evita har vært pastorpar i menigheten i ni år, og reiser nå til Oslo, der de starter opp som pastorpar i Oslo 2. Baptistmenighet nå i høst. God periode Avskjedsfesten viste tydelig at Evita og Phung avslutter tjenesten i Ballangen etter en god periode der. I disse årene har de sammen med mange gode medarbeidere i menigheten fått bygge opp mye arbeid som fungerer godt, og som bærer frukt. Phung har hatt dåp flere ganger, og mange nye er lagt til menigheten i disse årene. Baptistkirka i Vasslia i Ballangen var helt full av mennesker som ville ta avskjed med pastorfamilien. Det var mange gode ord, og mange hilsener til pastorfamilien. Både fra menigheten, fra andre menigheter i området, og fra bygdefolket i Ballangen. Evita og Phung har vært satt stor pris på i Ballangen i disse årene. [caption id="attachment_5942" align="alignright" width="268"] Eldste datter til Evita og Phung, Magdalena, sang nydelig i avskjedsfesten. Her synger hun akkompagnert av sin far. Foto. Evita Nguyen[/caption] Fellesarbeidet I tilegg til å ha tjent i menigheten i Ballangen, har både Evita og Phung vært engasjert i fellesarbeidet i Nord-Norge i disse årene. Phung var en periode ansatt i distriktet, i kombinasjon med pastorstillingen i Ballangen. Både Phung og Evita har hatt tillitsverv og mange oppgaver i forbindelse med ungdomsarbeidet i distriktet. Både i menigheten og i distriktet vil familien Nguyen bli savnet. Men vi er glade for tiden vi fikk med dem her oppe, og vi ønsker familien all Guds velsignelse i den nye tjenesten i Oslo.  

Les også

Høstnummeret i trykken

Den tredje utgaven av Distriktsnytt i 2023 er nå i trykken. Gled deg over mange positive nyheter og inspirerende lesning fra vår nordligste landsdel.
Les mer

Rundet 100 år med stil

Gunvor Jacobsen fra Andenes rundet 100 år med todagers feiring 10. og 11. november.
Les mer

Faren var fisker og sønnens store helt

Frank Einar Hansen snakker i podcasten Fiskeribølgen om drømmen om å bli fisker som ble knust av sjøsjuken, om fiskerene i baptistmenigheten på Andenes og om oppveksten i fiskeværet. (Foto: Ivar Hjelvik)
Les mer
1 - 3 av 114
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone