Ungdomsleir med misjonsfokus
Ungdomsleir med misjonsfokus
13 august 2014
Ungdomsleiren på Vegårshei i august samlet inn over 40 000 kr til kristent og diakonalt arbeid barn og ungdom i Sierra Leone.

Det er ikke mindre grunn til å huske på dem nå som også Ebola smitten har rammet landet. Foreløpig har de den konsekvensen at det er blitt reiseforbund mellom indre deler av Sierra Leone og mere sentrale strøk. Bibelskolen i Tonko Limba får dermed en pause, siden lærerne kommer utenfra.

Deltakere på BU-leiren forteller om sterke møter og et leirmiljø som er åpent og ærlig og veldig anderledes enn det mange er vandt til i hverdagen. Dette året var det Hogne Schie fra Eidsvoll som var leirprest. Til sammen var det samlet 160 ungdommer og ledere. Disse var fra hele landet, men hovedsaklig Sør-Norge. 

Enkeltpersoner fra Bulgaria, Sveits og Latvia var også med og gav denne uka litt internasjonalt preg. Oppfordringen til neste leir er å få med flere, særlig yngre deltakere på neste års leir, så vi ikke bare holder deltakerantall jevnt men kan vokse.

Les også

Misjonsnytt

I siste utgave av Misjonsnytt får vi høre mer om kirkelivet i Bas Uele i Kongo, et arbeid norske baptister har støttet opp om i over 100 år.
Les mer

Areopagos overtar baptistenes Ungkloster-arbeid

Areopagos tar over kommunitetsarbeidet Ungkloster fra Ung Baptist. Leder i Ung Baptist Kjell Einar Mong Granholt (t.v) er fornøyd med at Ungkloster-koordinator Fredrik Krunenes fra nyttår blir kollega med leder for Etter Kristus, Ruth Burch Skree, i Areopagos. Håpet er at enda flere skal få øynene opp for et forpliktende kommunitetsliv preget av trospraksis, rytmer og fellesskap i hverdagen sammen med Gud.
Les mer

Imponerende hundreårsfeiring i Kongo

Presentasjon av de første studentene som graduerte ved CBCNs universitet, evangeliseringskampanjer og besøk av Denise Nyakeru Tshisekedi, kona til presidenten, gjorde jubileumshelgen til en storslagen feiring.
Les mer
1 - 3 av 250
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone