Hyrde for flere enn sauene
Hyrde for flere enn sauene
20 august 2014
Ola Melkeråen flytter til Hammerfest og går, sammen med kona Brita, inn som pastor i menigheten der fra 30. august.
Ola Melkeråen flytter til Hammerfest, og går sammen med kona Brita inn som pastor i menigheten der fra 30. august. Av Roger Dahl - De er pensjonister og har sagt seg villig til å være der opp i ett år i første omgang, sier tidligere Hammerfestpastor Birger Wroldsen Jr, som i sin tid var med å lede plantingen av baptistmenigheten i byen,. - Dette er veldig bra og menigheten er veldig glad for dette, understreker Wroldsen Jr. og forteller at menigheten er ti år og vi vil markere dette på en enkel måte denne helga, altså siste helga i august. Wroldsen reiser opp og blir med på helga sammen med Glenn Wiik som synger og spiller. Markeringen finner sted  lørdag den 30 august kl 16.00 og kl 19.00. Brita og Ola Melkeråen har tidligere vært pastorpar i Sentrumskirken -  Haugesund Baptistmenighet.  (Foto: Sentrumskirken)

Les også

Siste nytt fra Nord-Norge

Distriktsnytt er ute med ny utgave. Her kan du lese om utbygging av leirstedet Rivermont og annen nytt fravår nordligste landsdel.
Les mer

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet

Tverrkirkelig familieleir

Hva får du hvis du blander baptister, katolikker, NLM-ere, frelsesoffiserer, pinsevenner, normisjonærer, misjonsforbundere og lutheranere? Da får du alle tiders Familieleir på Rivermont.
Les mer
1 - 3 av 95
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone