Stor familiedag på Andenes
Stor familiedag på Andenes
29 oktober 2014
Lørdag 23. august var baptistkirka, og for så vidt flere steder på Andenes, fylt opp av glade mennesker fra Harstad-området.
Lørdag 23. august var baptistkirka, og for så vidt flere steder på Andenes, fylt opp av glade mennesker fra Harstad-området. Av Hermod Bakkevoll Det var baptistmenighetene i Harstad-området som hadde lagt opp til en utfluktsdag på Andenes. En nesten full buss, og flere privatbiler fraktet glade gjester i alle aldre til Andenes denne dagen. Foruten en flott tur i nydelig sensommervær, var det lagt opp til forskjellige aktiviteter denne dagen. Noen besøkte Romskipet Aurora, noen besøkte Hvalsenteret, barna koste seg i den nye flotte lekeparken, og mange benyttet dagen til sightseeing rundt på Andenes. Deretter var det middagsservering, og til slutt et stort familiemøte i Andenes baptistkirke. Familiemøtet på ettermiddagen hadde et innholdsrikt program. Det ble mye sang og musikk, i tillegg til konfirmantpresentasjon og andakt. For oss som samles i Andenes baptistkirke til vanlig, var det svært inspirerende å samles med mange gjester i en fullsatt kirke denne dagen.    

Les også

Klart til bruk ...

Så snart situasjonen rundt korona-pandemien tillater det er Rivermont Ungdomssenter klar til bruk. Byggekomiteen møttes med betryggende korona-avstand.
Les mer

Digitale gudstjenester 3. mai

På den fjerde søndagen i påsketiden inviteres det igjen til digitale gudstjenester og samlinger i Medkila kirke og en lang rekke andre av kirkesamfunnets menigheter.
Les mer

«Se, jeg gjør noe nytt»

12. mars ble kirkedørene stengt. Nå yrer det av kirkeliv på nett.
Les mer
1 - 3 av 99
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone