Stor familiedag på Andenes
Stor familiedag på Andenes
29 oktober 2014
Lørdag 23. august var baptistkirka, og for så vidt flere steder på Andenes, fylt opp av glade mennesker fra Harstad-området.
Lørdag 23. august var baptistkirka, og for så vidt flere steder på Andenes, fylt opp av glade mennesker fra Harstad-området. Av Hermod Bakkevoll Det var baptistmenighetene i Harstad-området som hadde lagt opp til en utfluktsdag på Andenes. En nesten full buss, og flere privatbiler fraktet glade gjester i alle aldre til Andenes denne dagen. Foruten en flott tur i nydelig sensommervær, var det lagt opp til forskjellige aktiviteter denne dagen. Noen besøkte Romskipet Aurora, noen besøkte Hvalsenteret, barna koste seg i den nye flotte lekeparken, og mange benyttet dagen til sightseeing rundt på Andenes. Deretter var det middagsservering, og til slutt et stort familiemøte i Andenes baptistkirke. Familiemøtet på ettermiddagen hadde et innholdsrikt program. Det ble mye sang og musikk, i tillegg til konfirmantpresentasjon og andakt. For oss som samles i Andenes baptistkirke til vanlig, var det svært inspirerende å samles med mange gjester i en fullsatt kirke denne dagen.    

Les også

Søndagsskolen på Andenes – En av Norges største?

- Å se tilbake på barndomsminnene gir en god følelse, og jo mer jeg tenker på denne tiden, jo gladere blir jeg for at søndagsskolen var en så viktig del av mitt liv, skriver Frank Einar Hansen om en av norges største søndagsskoler.
Les mer

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet

Tverrkirkelig familieleir

Hva får du hvis du blander baptister, katolikker, NLM-ere, frelsesoffiserer, pinsevenner, normisjonærer, misjonsforbundere og lutheranere? Da får du alle tiders Familieleir på Rivermont.
Les mer
1 - 3 av 94
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone