Ebola-viruset har rammet samarbeidskirke i Sierra Leone
Ebola-viruset har rammet samarbeidskirke i Sierra Leone
23 oktober 2014
Våre venner ber om hjelp fra Norge for å bekjempe virusets herjinger i Tonko Limba .
Våre venner ber om hjelp fra Norge for å bekjempe virusets herjinger i Tonko Limba.   Av Roger Dahl I løpet av de siste dagene er det blitt kjent at Tonko Limba området er rammet. I dag tidlig fikk vi melding om at to av medlemmene i kirken i Kasirrie-Mathathoi i Tonko Limba er døde etter å ha blitt smittet av ebola. Noen av hjemmene er nå i karantene. Meldingene om ebola-virusets herjing i Vest-Afrika og Sierra Leone tar stadig dramatiske vendinger, og det er grunn til å tro at antall ofre er sterkt underrapportert. Baptistsamfunnet har de siste årene støttet menighetsplanting i området, og dugnadsgrupper fra Norge har fått være med å bygge opp kirker og installasjoner i området. Vi har nå fått forespørsel fr våre samarbeidspartnere om hjelp da situasjonen naturligvis påvirker hele området, og menighetsplanter Philip Kamara spør etter hjelp i denne nødssituasjon. Blant annet til mat, plastbøtter, desinfeksjonsmidler og engangshansker, slik at folk i området kan oppleve en viss trygghet. Totalt er det behov for 7,500 US dollar, og appellen fra våre venner i Sierra Leone er: – Vennligst kom oss til unnsetning fordi folk er i desperat nød. Vi takker for all hjelp vi får. Vi oppfordrer til å støtte opp om våre venner. Gaver sendestil 3000.15.13105 og merkes med ebola-beskyttelse.

Les også

Tungt å være prosjektleder i Kongo

Dårlig valutakurs skaper langsiktige problemer for barn i Bas Uele.
Les mer

Studietur til Tyrkia - avlyst

I samarbeid med EBMI inviterte vi studietur til Tyrkia for pastorer, menighetsledere og andre interesserte 8.-14. september. Denne turen er dessverre avlyst på grunn av usikkerheten rundt utviklingen av Korona-viruset.
Les mer

Nytt kirkebygg i Sierra Leone

Baptistsamfunnet har, sammen med Skien baptistmenighet hatt et utviklingsprosjektet i den nordlige delen av Sierra Leone de siste årene. . Prosjektet har har fokus på bygging av kirker, helse og rent vann.
Les mer
1 - 3 av 131
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone