Sikrer gode rammer for omsorgs-menigheten!
Sikrer gode rammer for omsorgs-menigheten!
25 september 2014
Steinkjer Baptistmenighet tok nye lokaler i bruk
Steinkjer Baptistmenighet tok nye lokaler i bruk Av Roger Dahl Utseendet betyr ikke alt, men et lyst, trivelig og innbydende lokale med stor nok plass gir en god ramme. På samlingsfesten ble ny spisesal og kjøkken tatt i bruk. – Jeg har av og til blitt spurt hva slags menighet vi er, om vi er en bønnemenighet eller om vi er en evangeliseringsmenighet? sier Ivar Norøm, som ledet menigheten fram til siste årsskiftet, og fortsetter: – Da har jeg alltid sagt at vi først og fremst er en omsorgsmenighet. Det ser du godt på søndagene. – Ja, det kjennetegner oss at vi har lang kirkekaffe, sier Grethe Norøm Spolén, som sammen med Bjørn Harald Nordli overtok som pastorer fra januar. Du kan lese mer i magasinet Baptist.no, som kommer ut 9. oktober.

Les også

Tiltak mot Korona-viruset

Informasjon til lokallag og menigheter om arrangementer og anbefalinger for lokal virksomhet etter at Norge er så hardt rammet av Korona-viruset!
Les mer

Søndag er kirkedag

Koronaviruset gjør at ingen kan samles i kirkene. Vi har lett på på nett etter baptistsamlinger rundt i Norge denne søndagen og deler noen tips her om gudstjenestemuligheter.
Les mer

De ansatte er på hjemmekontor

For å vise solidaritet har Ung baptist og Baptistsamfunnet innført ordning med hjemmekontor. Fram til 26. mars vil de ansatte jobbe hjemmefra, men er nesten like tilgjengelig som vanlig.
Les mer
1 - 3 av 74
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone