Sikrer gode rammer for omsorgs-menigheten!
Sikrer gode rammer for omsorgs-menigheten!
25 september 2014
Steinkjer Baptistmenighet tok nye lokaler i bruk
Steinkjer Baptistmenighet tok nye lokaler i bruk Av Roger Dahl Utseendet betyr ikke alt, men et lyst, trivelig og innbydende lokale med stor nok plass gir en god ramme. På samlingsfesten ble ny spisesal og kjøkken tatt i bruk. – Jeg har av og til blitt spurt hva slags menighet vi er, om vi er en bønnemenighet eller om vi er en evangeliseringsmenighet? sier Ivar Norøm, som ledet menigheten fram til siste årsskiftet, og fortsetter: – Da har jeg alltid sagt at vi først og fremst er en omsorgsmenighet. Det ser du godt på søndagene. – Ja, det kjennetegner oss at vi har lang kirkekaffe, sier Grethe Norøm Spolén, som sammen med Bjørn Harald Nordli overtok som pastorer fra januar. Du kan lese mer i magasinet Baptist.no, som kommer ut 9. oktober.

Les også

Dag Eivind Noreid

Dette er en ukentlig andakt fra Det Norske Baptistsamfunn. Denne uken er det menighetsveileder i Baptistsamfunnet og pastor i Sandnes Baptistmenighet, Dag Eivind Noreid, som deler med oss.
Les mer

Gratulerer med dagen - det er menighetens fødselsdag!

Selv om det er mange av menighetene som samles i kirkene til pinsegdstjeneste er det fremdeles tilbud om digitale gudstjenester. Vi deelr noe av det som i dag vil være til inspirasjon!
Les mer

Digitale gudstjenester 24. mai

Skien baptistmenighet med pastor Vidar Bergsland er blant menighetene som fremdeles inviterer til digitale gudstjenester fordi Korona-pandemien gir begrensninger.
Les mer
1 - 3 av 89
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone