Nord-Norske Baptistkvinner samlet til årsmøte og stevne
Nord-Norske Baptistkvinner samlet til årsmøte og stevne
29 oktober 2014
Tradisjonen tro var det også i høst stevnedager på Rivermont der baptistkvinnene møttes for fellesskap med hverandre, og med Jesus Kristus.

Av Ingrid Olaug Kollbotn

Årsmøtet

10 delegater fra 7 menigheter i Nord Norge utenom flere interessenter, deltok på årsmøtet på Rivermont på Skjærstad torsdag 4. september i år. Nye vedtekter for NNBK ble vedtatt.  Nord Norske Baptistkvinner fortsetter og satse på barn og ungdom. Oppmuntringsgaver gikk til Balsfjordteamet kr 6000 Utdanning for jenter i Kongo kr 5000 «Jesus Revolution» i Kvæfjord kr 5000 Rivermont kr 5000 Årsmøtekollekten gikk i år til ungdomsgruppa Sound of Worship, Kasfjord. Dette er ungdommer som øver sammen i Kasfjord Baptistkirke og bruker av sin fritid og egen økonomi til å spille og synge på Rivermont og i andre sammenheng.

Kvinnestevnet med motto: Ved Jesu føtter ei stille stund

Det er økt interesse rundt åndelige og såkalte spirituelle spørsmål i Norge. Dette emnet dukker opp innenfor områder for eksempel helse, velvære, og selvrealisering. Foreleser Annie Ostad Schaug har derfor et tidsaktuelt budskap til dagens mennesker. Hun har bred kunnskap om såkalt alternativ åndelighet. Deltakerne fikk innblikk i hvor lett det er for både den som tror og ikke tror på Jesus, å la seg forføre av forskjellige retninger som påberoper seg å ha kristne verdier.

Med sterke overbevisende selvopplevde vitnesbyrd ledet Annie oss gjennom Bibelen om hva Guds ord sier om dette. Foreleseren hadde mye på hjertet og valgte å komprimere stoffet noe. For noen deltakere kunne det bli mye nytt å ta inn over seg på en gang. Det viktige budskapet er ifølge Annie: Det er mye åndelig i verden som ikke har med Jesus å gjøre. Kun Jesus Kristus er vår Frelser. Verden trenger en berøring av Jesus Kristus, Han som er satt over det skapte.

Som kristne har vi en veldig viktig oppgave der vi er på våre plasser i menigheten og i hverdagen. Vi skal vokse i tro og fortelle verden om den levende Frelser og Herre. Jesus gir oss stor styrke. I Han har vi Guddommens fylde. I Han er vi Guds hellige. Han skal vi tilbe. Gud er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Hovedtema for undervisninga var om engler og den åndelige verden i lys av Bibelen. Noen temaer:

  • Bibelens skapelseshistorie angående skapelsen og englenes fall.
  • Alternativ
  • Nyreligiøsitet.
  • Ur religioner som sjamantisme.
  • Forskjellige alternative retninger innen religion og filosofi.
  • Info om alternativ medisin som er bundet med åndelige retninger.

Det er veldig givende for de NNBK når både menn og kvinner kommer til bibeltimene og de offentlige møtene selv om det kalles Kvinnestevnet. Duoen Anne Britt Pedersen og Lill Henriksen spilte og sang uttryktsfylt på fredagskvelden. På lørdag var det festmøte med god forkynnelse, sang og loddtrekning. På søndagsgudstjenesten deltok gruppa Jesus Revolution fra Kvæfjord Baptistmenighet med dans som kommunikasjonsmåte og gav en rørende takk for oppmuntringsgaven. Neste års kvinnestevnet blir 3.-6.september.Her er plass til mange. Sett av tid, ta med deg venner og delta i et godt miljø for ånd, sjel og kropp. 

Les også

Klart til bruk ...

Så snart situasjonen rundt korona-pandemien tillater det er Rivermont Ungdomssenter klar til bruk. Byggekomiteen møttes med betryggende korona-avstand.
Les mer

Digitale gudstjenester 3. mai

På den fjerde søndagen i påsketiden inviteres det igjen til digitale gudstjenester og samlinger i Medkila kirke og en lang rekke andre av kirkesamfunnets menigheter.
Les mer

«Se, jeg gjør noe nytt»

12. mars ble kirkedørene stengt. Nå yrer det av kirkeliv på nett.
Les mer
1 - 3 av 108
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone