Minns du Sången konserter
Minns du Sången konserter
1 november 2014
Minns du Sången-koret gir konserter denne helgen. Narvik og Skånland får besøk.
Minns du Sången-koret, som deltok på Blink i Stavern sist sommer er i gang igjen. Denne gangen er det Narvik og Skånland som får besøk. Koret har øvd både fredag kveld, 30 oktober og hele dagen i dag, lørdag 1. november.  Lørdag kveld kl 19.00 er det konsert i Sjømannskirken i Narvik, og i Skånland kirke på Evenskjer søndag ettermiddag kl 17.00. Billetter selges ved inngangen. Vel verdt å gå på konsert.  

Les også

Siste nytt fra Nord-Norge

Distriktsnytt er ute med ny utgave. Her kan du lese om utbygging av leirstedet Rivermont og annen nytt fravår nordligste landsdel.
Les mer

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet

Tverrkirkelig familieleir

Hva får du hvis du blander baptister, katolikker, NLM-ere, frelsesoffiserer, pinsevenner, normisjonærer, misjonsforbundere og lutheranere? Da får du alle tiders Familieleir på Rivermont.
Les mer
1 - 3 av 94
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone