Hjelper syriske flyktninger
Hjelper syriske flyktninger
24 november 2014
Har opprettet skole for syriske barn. Baptistene i Libanon er med å legge forholdene til rette.
Har opprettet skole for syriske barn. Baptistene i Libanon er med å legge forholdene til rette. Baptistmenigheten i Zahle, ca 40 kilometer øst for Beirut i Libanon, driver i samarbeid med Lebanese Society for Education and Social Development (LSESD) som ledes av Nabil Costa, forskjellige programmer for de syriske flyktningene, som matutdeling, engelskklasser for voksne, skole for barn. Alle programmene kjøres med kjærlighet og omsorg, og med god administrasjon som verdsetter hver enkelt. Bildet er fra en skole for syriske barn som kirken i Zahle har åpnet, slik at de kunne fortsette sin utdanning. Skolen følger læreplanene fra Syria, og gir barna mulighet til å fortsette sin utdanning uten stort gap. Barna elsker sin skole, de synger, ler og ser lykkelig. Når skoleferien kommer de ikke ønsker å slutte fordi det er mye bedre å være på skolen enn å tilbringe dagene i dystre flyktningleire. Men barna s savner Syria. Hver av dem, uten unntak, ønsker å reise tilbake til Syria - dette er deres hjem, og de savner det. Når vil denne dagen kommer? Les mer https://ebfgensec.blogspot.no/2014/11/compassion-that-makes-difference.html

Les også

Alan Donaldsson kommer til landsmøtet i Skien

Generalsekretær i European Baptist Federation Alan Donaldson kommer til Skien i forbindelse med landsmøtet i Baptistkirken Norge 7.-9. juni.
Les mer

SENT samlet 800 baptister

800 baptister fra 82 land rundt om i verden deltok på misjonskonferansen SENT i Stavanger. Det var inspirerende morgensamlinger, tankevekkende temasamlinger og kveldssamlinger som utfordret til misjonstjeneste både i lokalsamfunnet og internasjonalt.
Les mer

Ett år med krig i Europa

På ettårsdagen for krigsutbruddet i Ukraina står vi fortsatt sammen med våre brødre og søstre i Ukraina og alle dem som bidrar for å hjelpe, trøste og stille savn. Kirker over hele landet markerer årsminnet i dag og denne helgen.
Les mer
1 - 3 av 160
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone