Over 160.000 kr til ebolabekjempelse
Over 160.000 kr til ebolabekjempelse
24 november 2014
Pastor Philip Kamara er glad for støtten fra Norge. På bildet er han sammen noen dugnadsgruppa som var i landet høsten 2013.
Pastor Philip Kamara er glad for støtten fra Norge. På bildet er han sammen noen dugnadsgruppa som var i landet høsten 2013, f.v. Dag Frode Vaagsnes, Maria Helgessen, Tanita Grimsland og Ada Vaagsnes Av Roger Dahl Etter at vi i slutten av september brakte videre en bønn om hjelp i kampen mot Ebola-viruset har vi fått inn snaut 162.000 kroner. Vi har sørget for at våre venner i Tonko Limba har fått tilgang på de pengene som de trengte. Pastor Philip Kamara og hans medarbeidere har vært med å gjøre en stor forskjell i område. Vi har fått tilbakemeldinger som iser hvordan pengene er benyttet. De forteller at dette arbeidet også har betydd en stor forskjell i anseelsen de forholdsvis nyplantede menighetene i Tonko Limba området. Det er fremdeles stort hjelpebehov i Sierra Leone. Innsamlede midler, om ikke er benyttet i Tonko Limba, er i sin helhet benyttet til ebola-relatert arbeid eller i Sierra Leone. Midlene er distribuert via European baptist Mission og Baptist World Aid, og kommer godt med i kampen mot ebola. Takk for dine bidrag. [gallery ids="6080,6079"]  

Les også

Misjonsnytt

I siste utgave av Misjonsnytt får vi høre mer om kirkelivet i Bas Uele i Kongo, et arbeid norske baptister har støttet opp om i over 100 år.
Les mer

Imponerende hundreårsfeiring i Kongo

Presentasjon av de første studentene som graduerte ved CBCNs universitet, evangeliseringskampanjer og besøk av Denise Nyakeru Tshisekedi, kona til presidenten, gjorde jubileumshelgen til en storslagen feiring.
Les mer

Årets julegave - Lederutvikling i Kongo

CBCN trenger dyktige ledere til sitt enorme arbeid i Nord-Kongo. Årets julegave går til lederutvikling hos vår samarbeidspartner CBCN.
Les mer
1 - 3 av 172
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone