Ny pastor i Sola Kristne Felleskap
Ny pastor i Sola Kristne Felleskap
15 januar 2015
Søndag 11. januar ble Sudip Kadka innsatt som pastor i Sola Kristne Felleskap.
Søndag 11. januar ble Sudip Kadka innsatt som pastor i Sola Kristne Felleskap. Av Espen Thilesen Han vokse opp som hindu i Nepal, men som 11-åring så forstod han at han ikke lenger behøvde å ofre blodet fra høner i tempelet, men at Jesu blod hadde frelst han en gang for alle. Han opplevde da frelse og et kall til tjeneste. De siste seks årene har han bodd og arbeidet sammen med sin norske kone, Anne Lise Høgsveen Khadka og barna Rebecca, Samuel og Sarah, i Nepal. Anne Lise har bakgrunn fra Sola Kristne felleskap og menigheten har også vært med å støtte dem i misjonsarbeidet gjennom flere år. Paret kommer til å fortsette å være noe involvert i barnehjem, bibelskole og menighet i Nepal, selv om de nå bor i Norge og pastorgjerningen her vil ta mye av tiden. I sin innsettelsestale fortalte Sudip at han ønsker å videreføre det fokus som har vært i menigheten på Sola med felleskap, ordet og bønnen, med omsorg og kjærlighet for alle mennesker. - Blant mennesker som ikke er perfekte kan Gud få begynne å jobbe, sier han. I tillegg til velkomst for pastor Supidvar det en velfortjent takk til Kjell Stadheim for hans innsats som pastor gjennom mange år, og hans sjenerøse omsorg for mennesker. Og Kjell kommer fortsatt til å være en del av fellesskapet og bidra i det videre arbeidet. Foto: Brynjulf Greiner    

Les også

Dag Eivind Noreid

Dette er en ukentlig andakt fra Det Norske Baptistsamfunn. Denne uken er det menighetsveileder i Baptistsamfunnet og pastor i Sandnes Baptistmenighet, Dag Eivind Noreid, som deler med oss.
Les mer

Gratulerer med dagen - det er menighetens fødselsdag!

Selv om det er mange av menighetene som samles i kirkene til pinsegdstjeneste er det fremdeles tilbud om digitale gudstjenester. Vi deelr noe av det som i dag vil være til inspirasjon!
Les mer

Digitale gudstjenester 24. mai

Skien baptistmenighet med pastor Vidar Bergsland er blant menighetene som fremdeles inviterer til digitale gudstjenester fordi Korona-pandemien gir begrensninger.
Les mer
1 - 3 av 84
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone