Ny pastor i Sola Kristne Felleskap
Ny pastor i Sola Kristne Felleskap
15 januar 2015
Søndag 11. januar ble Sudip Kadka innsatt som pastor i Sola Kristne Felleskap.
Søndag 11. januar ble Sudip Kadka innsatt som pastor i Sola Kristne Felleskap. Av Espen Thilesen Han vokse opp som hindu i Nepal, men som 11-åring så forstod han at han ikke lenger behøvde å ofre blodet fra høner i tempelet, men at Jesu blod hadde frelst han en gang for alle. Han opplevde da frelse og et kall til tjeneste. De siste seks årene har han bodd og arbeidet sammen med sin norske kone, Anne Lise Høgsveen Khadka og barna Rebecca, Samuel og Sarah, i Nepal. Anne Lise har bakgrunn fra Sola Kristne felleskap og menigheten har også vært med å støtte dem i misjonsarbeidet gjennom flere år. Paret kommer til å fortsette å være noe involvert i barnehjem, bibelskole og menighet i Nepal, selv om de nå bor i Norge og pastorgjerningen her vil ta mye av tiden. I sin innsettelsestale fortalte Sudip at han ønsker å videreføre det fokus som har vært i menigheten på Sola med felleskap, ordet og bønnen, med omsorg og kjærlighet for alle mennesker. - Blant mennesker som ikke er perfekte kan Gud få begynne å jobbe, sier han. I tillegg til velkomst for pastor Supidvar det en velfortjent takk til Kjell Stadheim for hans innsats som pastor gjennom mange år, og hans sjenerøse omsorg for mennesker. Og Kjell kommer fortsatt til å være en del av fellesskapet og bidra i det videre arbeidet. Foto: Brynjulf Greiner    

Les også

Tiltak mot Korona-viruset

Informasjon til lokallag og menigheter om arrangementer og anbefalinger for lokal virksomhet etter at Norge er så hardt rammet av Korona-viruset!
Les mer

Søndag er kirkedag

Koronaviruset gjør at ingen kan samles i kirkene. Vi har lett på på nett etter baptistsamlinger rundt i Norge denne søndagen og deler noen tips her om gudstjenestemuligheter.
Les mer

Håper kirkene fortsetter med digital satsing etter krisa

KABB erfarer at nye digitale tjenester i forbindelse med Korona-krisa er med på å bedre inkludere mennesker med funksjonsnedsettelser i kirkelige fellesskap.
Les mer
1 - 3 av 70
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone