Barn hjelper barn
Barn hjelper barn
3 mars 2015
På grunn av den forverrede humanitære krisen i Irak, har ulike menigheter innen baptistfamilien gitt hjelp.
På grunn av den forverrede humanitære krisen i Irak, har ulike menigheter innen baptistfamilien i Europa og Midt-Østen vist sin bekymring for situasjonen og bistått baptistmenigheten i Bagdad i dens tjeneste til de internt fordrevne i Irak. Bildet er fra en en søndagsskoleklasse i Cedofeita Baptistmenighet i Portugal, der barn har vært emd å hjelpe barn i Irak. Les mer på http://ebf.org/children-helping-children

Les også

SENT samlet 800 baptister

800 baptister fra 82 land rundt om i verden deltok på misjonskonferansen SENT i Stavanger. Det var inspirerende morgensamlinger, tankevekkende temasamlinger og kveldssamlinger som utfordret til misjonstjeneste både i lokalsamfunnet og internasjonalt.
Les mer

Ett år med krig i Europa

På ettårsdagen for krigsutbruddet i Ukraina står vi fortsatt sammen med våre brødre og søstre i Ukraina og alle dem som bidrar for å hjelpe, trøste og stille savn. Kirker over hele landet markerer årsminnet i dag og denne helgen.
Les mer

Klart for nytt kapittel i livet

Trine og Ørnulf Mathisen flytter om få uker til Albir-Villajoysa i Spania for å arbeide som vertskap i Sjømannskirken. Baptistkirkene på Konnerud og i Drammen er sendemenigheter.
Les mer
1 - 3 av 138
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone