Lederkonferansen er i gang
Lederkonferansen er i gang
5 mars 2015
Einike og Toivo Pilli fra Estland er hovedforedragsholdere med tema "Fellesskap og ekklesiologi i et baptistisk perspektiv."
Einike og Toivo Pilli fra Estland  som underviser om temaet "Fellesskap og ekklesiologi i et baptistisk perspektiv," ønskes velkommen av Terje Aadne. Av Roger Dahl De er begge teologer. Einiki er rektor på det teologiske seminaret i Estland, mens Toivo, som har hat tden oppgaven tidligere nå underviser på det internasjonale baptistseminaret i Amsterdam (IBTS)  og er pastor i lokal menighet. Begge har også tidligere være lærere ved IBTS, mens skolen var i Praha. Pastordagene i forkant av baptistenes lederkonferanse startet onsdag 4. mars. Knapt 50 pastorer og menighetsledere er samlet til undervisning og kollegialt fellesskap. Undervisningen til Pillis og  Karl Inge Tangen, rektor ved Høyskolen for ledelse og teologi, og deltar fredag 6. mars handler om det menighetsbyggende arbeidet i et baptistisk perspektiv, og om å lede i felleskap. Fredag 6. fylles hotellet opp av baptistledere i alle aldre, og lederkonferansen samler totalt sett rundt 225 deltakere totalt sett.

Les også

Etter lederkonferansen

En del av seminarene på lederkonferansen og talene i kveldsmøtene er lagt ut på vår You-tube-kanal.
Les mer

Rekorddeltakelse igjen

Lederkonferansen 2019 er den sjuende i rekken. Hvert årmed økende oppslutning. I år har vi så vidt passert 300-tallet, som samles rundt temaet Utrustet,
Les mer

Lederkonferansen 2019

8.- 10. mars inviterer vi til godt fellesskap med dedikerte og entusiastiske medarbeidere fra hele Norge.
Les mer
1 - 3 av 12

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone