Vandring med hvilepuls
Vandring med hvilepuls
6 mars 2015
Gyland Baptistmenighet hadde gleden av å arrangere Bønneseminar med Bjørn Olav Hansen, lørdag 28.februar.
Gyland Baptistmenighet hadde gleden av å arrangere Bønneseminar med Bjørn Olav Hansen, lørdag 28.februar. 
Av Turid Nedland
Vi valgte å ikke ha påmelding til seminaret, og det gjorde at vi var veldig spent hvor mange som kom en lørdag formiddag.Det kom ca 50 stk og vi var samlet på Gyland bedehus fra kl.10.30 til 14.30. Undervisningen før lunsj gikk uten pause, det ble servert en god lunsj. I andre del ble det tatt en liten pause der folk kunne forsyne seg med kaffe og en kakebit. Vi hadde på forhånd annonsert det godt i bygda og i lokalavisen.
I søndagens møte talte han over "Han som lar lovsanger lyde i natten" fra Jobs bok, om bønnen når Gud blir taus, og når vi opplever "sjelens mørke natt". Anne Lise Myhre Nilsen sang flere sanger som gikk i tråd med undervisningen. Mange ble berørt av undervisningen og tilbakemeldingene har vært veldig gode.
Jeg syns det var flott at vi ble ca 50, og det som også var bra var at  det ikke bare var 60+ ere som var med i helgen, men flere som er midt i livet og noen ungdommer.

Les også

Folk søker bønn i krisetid

En dansk forskningsartikkel peker på en global trend der internettsøk på temaet bønn har skutt i været under koronapandemien.
Les mer

Døgnåpen bønnemaraton

Baptistenes verdensallianse invitere baptister fra hele verden til bønnedag i forbindelse med corona-pandemien som rammer hele verden.
Les mer

Vi er med på felles bønnedag

Både Baptistsamfunnet og Ung baptist deltok aktivt i bønnedagen.
Les mer
1 - 3 av 27
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone