I kriser er vann kritisk
I kriser er vann kritisk
25 mars 2015
Baptistene i Norge er med med å støtte opp om fasteaksjonen 22-24. mars.
Baptistene i Norge er med med å støtte opp om fasteaksjonen 22-24. mars. - Kirkens Nødhjelps fasteaksjon samler inn penger slik at organisasjonen kan handle raskt og være til stede for dem som trenger det mest. , sier Siv Bonde i Kirkens Nødhjelp. Men det finnes også lyspunkt å melde om fra fattige land: - Vi ser at stadig flere mennesker i fattige land går fra elendighet til et verdig liv. Mange flere har fått seg en jobb, noe som gir mat på bordet og penger til å gi barna utdanning. Kirkens Nødhjelp jobber derfor tett sammen med lokalbefolkningen i slike land for å fjerne de grunnleggende årsakene til fattigdom. Pengene fra årets aksjon hjelper oss også å styrke våre partnere i disse landene som skaper endring for de fattigste, sier sier Siv Bonde. Det hjelper å engasjere seg Folk her i Norge viser et imponerende engasjement i forbindelse med aksjonen. I fjor ble det satt rekord på landsplan, med 36 millioner kroner. Både unge og voksne bidrar. Blant annet ewr flere baptistmenigheter rundt i hele Norge engasjert, og vi ønsker at flere baptister skal være med å ta ansvar, sier generalsekretær Terje Aadne, som ber folk huske å ta ut penger. - I en tid hvor katastrofene kan gjøre oss apatiske, er det godt å kunne fortelle at det er mulig å hjelpe til. Pengene vi samler inn gir oss mulighet til å redde liv og gjøre folk i stand til å bygge en trygg framtid, sier generalsekretær Anne-Marie Helland i Kirkens Nødhjelp. Kirkens Nødhjelps fasteaksjon 22.-24. mars utfordrer oss til å gi penger til rent vann når katastrofen rammer. I kriser er vann kritisk. Mer informasjon, mulighet for å tilby hjelp og gi penger finner du på Fasteaksjonen nettside.

Les også

SENT samlet 800 baptister

800 baptister fra 82 land rundt om i verden deltok på misjonskonferansen SENT i Stavanger. Det var inspirerende morgensamlinger, tankevekkende temasamlinger og kveldssamlinger som utfordret til misjonstjeneste både i lokalsamfunnet og internasjonalt.
Les mer

Ett år med krig i Europa

På ettårsdagen for krigsutbruddet i Ukraina står vi fortsatt sammen med våre brødre og søstre i Ukraina og alle dem som bidrar for å hjelpe, trøste og stille savn. Kirker over hele landet markerer årsminnet i dag og denne helgen.
Les mer

Klart for nytt kapittel i livet

Trine og Ørnulf Mathisen flytter om få uker til Albir-Villajoysa i Spania for å arbeide som vertskap i Sjømannskirken. Baptistkirkene på Konnerud og i Drammen er sendemenigheter.
Les mer
1 - 3 av 147
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone