Egil Sagen blir ny forstander i Trondheim
Egil Sagen blir ny forstander i Trondheim
26 mars 2015
Etter at Ulf Magne Løvdahl sluttet i Trondheim i fjor sommer har Egil sagen fungert som menighetens forstander. I vinter ble han kallt til tjenesten på fast basis.
Etter at Ulf Magne Løvdahl sluttet i Trondheim i fjor sommer har Egil sagen fungert som menighetens forstander. I vinter ble han kallt til tjenesten på fast basis. Av Roger Dahl Sagen har vært ansatt som pastor i Trondheim de siste årene, og tar nå over ansvaret som menighetens forstander. Trondheim Baptistmenighet er en tydelig flerkulturell menighet, der en rekke ulike folkegrupper møtes til fellesskap og menighetsliv. Trondheim er også den største mneighten i Midt-Norge, og har  opp gjennom vært et samlingssted for baptistene i Midt-Norge. Egil Sagen, som har yrkesbakgrunn fra næringslivet,  ble sist sommer valgt inn i Baptistsamfunnets hovedstyre.    

Les også

Alle sammen fokus i Midt-Norge

Siste helg i august inviterte baptistene i Midt-Norge til regional samling i Trondheim. Tema for helgen var «Gi det videre».
Les mer

Fra bildesamlinga til historieselskapet

I Banneret har vi trykket en del artikler med glimt tilbake i tid. Denne artikkelen er fra Banneret 4/2005 og er et tidsvitne fra et Trondheim.
Les mer

Nesten et verdensvidt fellesskap!

Trondheim Baptistmenighet har i løpet av de siste årene blitt en flerkulturell menighet.
Les mer
1 - 3 av 9

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone