Gladmeldinger fra Porsgrunn
Gladmeldinger fra Porsgrunn
9 april 2015
Les inspirerende nytt om bønneseminar med Bjørn Olav Hansen, dåp og fellesmøter i Grenland.
Les inspirerende nytt om bønneseminar med Bjørn Olav Hansen, dåp og fellesmøter i Grenland. Pastor Magne Hultgren forteler: - Nå til helgen, 11-12. april skal vi ha Bønneseminar med Bjørn Olav Hansen. Menighetene i Grenland står sammen om arrangementet, og hittil har ca. 65 personer meldt seg på seminaret på lørdag. Der vil vi også ha Ikon-utstiling. Ragnhild Grønseth fra Skien, og Marit Olsen fra Porsgrunn har blitt gode Ikon-malere. De stiller ut flere av sine vakre Ikoner i Porsgrunn Baptistkirke lørdag under Bønneseminaret. - Vil også meddele den gode nyhet at vi hadde dåp i Porsgrunn Skjærtorsdag.  Ei dame på 67 år døpt.  Vi har hatt dåpsundervisning i menigheten, seks personer har deltatt. Pastor Tor L. Rønneberg har utarbeidet og holdt undervisningen som var over tre samlinger. En av deltagerne, Åse Johansen, ønsket å bli døpt i påsken. Hun er vokst opp som menighetsbarn i Kvæfjord. Det siste året har hun vært aktivt med i vår menighet. Nå ønsket hun å følge Jesus i dåpen, og bli med i vår menighet. Vi takker Gud for Åse Johansen, og håper at de andre som vært til undervisning også vil melde seg til dåp. - Skjærtorsdag hadde vi felles nattverdsgudstjeneste med baptistmenighetene i Grenland. Pastor Dag Eiel Kristoffersen talte Guds ord. Det ble en godt besøkt, og inspirerende gudstjeneste.    

Les også

Melding om mange dåpshandlinger

Vi har i 2022 fått inn rapporter om 73 dåpshandlinger i menighetene, og på forsommeren 2023 melder mange menigheter om dåp.
Les mer

Millionbeløp på vei til nødlidende i Myanmar

Mens stadig flere mister livet i protestene mot kuppmakerne i Myanmar, samles det inn millioner til landet blant norske baptister. De har også satt i gang en bønneaksjon.
Les mer

Vi ber!

Vår bønneleder Bjørn Olav Hansen har tatt initiativ til å omslutte Myanmar med land og folk i bønn.
Les mer
1 - 3 av 84
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone