Sterkt berørt av jordskjelvet i Nepal
Sterkt berørt av jordskjelvet i Nepal
16 juni 2015
- Vi oppfordrer baptister og alle andre til å bidra med nødhjelp til jordskjelvrammede i Nepal, sier generalsekretær Terje Aadne til nettstedet baptist.no
- Vi oppfordrer baptister og alle andre til å bidra med nødhjelp til jordskjelvrammede i Nepal, sier generalsekretær Terje Aadne til nettstedet baptist.no Av Roger Dahl Norske baptister er  berørt av den grusomme katastrofen, som har rammet så mange mennesker.  Flere norske baptistfamilier har arbeidet som teltmakermisjonærer i Nepal, og kjenner mennesker som er direkte berørt. Compassion for Asia Anne Lise Høgsveen Khadka og hennes mann Sudip Khadka, som er pastorfamilie i baptistmenigheten Sola kristne fellesskap driver to barnehjem i landet, og forteller til avisen Dagen at det tilsammen bor 115 barn i alderen tre til 18 år på de to barnehjemmene i Nepals hovedstad Katmandu. Barna er uskadd etter jordskjelvet, men ekteparet er fortvilet over å være i Norge når barna er i en krisesituasjon. – Barna er redde. I natt har de vært ute i tolv grader og regn. De har litt ris, men ikke mat i all evighet, sier Høgsveen Khadka. De har egen brønn, og hun håper at den er uskadet, slik at barna har drikkevann. Compassion for Asia er en liten organisasjon som blant annet driver to barnehjem i Katmandu. Ingen av deres 115 barn ble alvorlig skadet i jordskjelvet, men begge bygningene som huser barna er så ødelagte at barna ikke har tak over hodet. - Våre ansatte og frivillige jobber for fullt med å skaffe barna mat, drikke og tak over hodet. De trenger hjelp til å få endene til å møtes i dette arbeidet, sier Høgsveen Khadka. Vennen Kjell Stadheim ber dem som har mulighet om et bidra,g fra firma eller privat, lite eller stort, til å få barna tilbake under tak så snart som overhodet mulig! Compassion for Asia kt nr: 3201 48 03180 Her følger intervjuer og nyhetsinnslag med ekteparet Anne Lise og Sudip Khadka som har bygget opp Compassion for Asia og leder arbeidet i Nepal. https://www.tv2.no/2015/04/26/nyheter/jordskjelvet-i-nepal/6850444 https://www.aftenbladet.no/utenriks/i/GBzJ6/Anne-Lise-og-Sudips-barnehjem-ble-odelagt-i-jordskjelvet https://tv.nrk.no/serie/distriktsnyheter-rogaland/DKRO99042715/27-04-2015 www.compassionforasia.org Oppfordrer til å hjelpe Baptistsamfunnet oppfordrer til å hjelpe med en pengegave, det kan blant annet gis gaver via de store hjelpeorganisajonene EBF (se bankopplysninger nedenfor),  BMS World Mission, BWAid og Kirkens Nødhjelp Det er også mulighet for å gi penger til familien Khadka sitt arbeid eller til United Mission to Nepal, som vi tidligere samarbeidet med om misjonærer. European Baptist Fedration tar imot penger og formidler videre i baptistnettverkene. Alle opplysninger du trenger for å overføre til utlandet finner du her.
Beneficiary: European Baptist Federation
Address: Baptist House, Postjesweg 175, 1062 JN Amsterdam, The Netherlands
Bank Name: Spar- und Kreditbank Evangelisch-Freikirchlicher Gemeinden eG
Bank Address: Friedberger Str. 101, 61350 Bad Homburg vdH, GERMANY
Bank code: (for transfers within Germany): 50092100
Account no / IBAN: DE64 5009 2100 0000 1717 00
BIC/SWIFT: GENODE51BH2

Les også

SENT samlet 800 baptister

800 baptister fra 82 land rundt om i verden deltok på misjonskonferansen SENT i Stavanger. Det var inspirerende morgensamlinger, tankevekkende temasamlinger og kveldssamlinger som utfordret til misjonstjeneste både i lokalsamfunnet og internasjonalt.
Les mer

Ett år med krig i Europa

På ettårsdagen for krigsutbruddet i Ukraina står vi fortsatt sammen med våre brødre og søstre i Ukraina og alle dem som bidrar for å hjelpe, trøste og stille savn. Kirker over hele landet markerer årsminnet i dag og denne helgen.
Les mer

Klart for nytt kapittel i livet

Trine og Ørnulf Mathisen flytter om få uker til Albir-Villajoysa i Spania for å arbeide som vertskap i Sjømannskirken. Baptistkirkene på Konnerud og i Drammen er sendemenigheter.
Les mer
1 - 3 av 139
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone