29 norske baptistledere på "Levende tro" konferanse
29 norske baptistledere på "Levende tro" konferanse
30 april 2015
Agnar Sæli (lengst til venstre) sammen med fem andre fra Tistedal på Orange-konferansen

Av Roger Dahl

For å styrke fokuset på og kunnskapen om trosformidling og samspill mellom hjem og familie i den forbindelse har Ung baptist og Baptistsamfunnet arrangert studietur til Atlanta og Orange-konferansen 2015 Konferansen, som samler rundt 7000 deltakere, har et tydelig fokus på hvordan en som kristen menighet og kristne ledere kan ha og få innflytelse på alle generasjoner, kan bringe troen videre til alle generasjoner.

I Norge har vi de siste årene arbeidet for å øke bevistheten om å bringe troen vider til neste generasjon og å kvalitetssikre at det gjøres. Derfor arrangerer vi turen til Atlanta for å gi inspirasjon og kunnskap. Derfor har vi startet et levende tro arbeid rundt trosformidlingen, og ønsker å hjelpe menighetene til å etablere egne levende tro planer.

Før sommeren er målet at 15 menigheter skal ha sin egen plan for trosopplæringen, og innen neste sommer skal vi nå enda flere. Derfor har vi også relevante seminarer på Blink. Der vil du kunne delta på seminaret "Fellesskap i familien" med Torbjørg Oline Ostorp 2. juli. Hun taler også torsdag kveld 2. juli. 

Du vil kunne delta i det praktiske seminaret "Input/output" med Jarle Waldemar fredag 3. juli. Han har også Alle sammen spesial med et spennende familieshow samme formiddag og er med i barnemøtet på kvelden 2. juli. Du kan også delta i praktisk seminar om "Foreldreskolen" med Jorunn Singstad Djupvik.

Den gode familieprofilen på Blink, 30. juni til 5. juli, er også med å gjøre det enkelt for menighetene å invitere barnefamiliene med seg. Fra torsdag er det Alle  sammen samlinger hver formiddag, det er Sircus Ducano på kveldene og hver dag kl 14.00 er det en Alle sammen aktivitet som fotball, tur på stranda o.l. L

es mer om Blink Les mer om Levende tro  

Les også

Ung kloster til høsten?

Bostedet for deg som er ung og ønsker bønn, felleskap og gode rytmer i hverdagen.
Les mer

Ny daglig leder i Ung baptist

«Jeg har stor tro på at tro fører til handling», sier Kjell Einar Granholt, nyansatt daglig leder i Ung baptist.
Les mer

Økt antall lokallag i Ung baptist

"Etter å ha byttet ut medlemsprogrammet vårt er vi veldig fornøyde med resultatet når vi landet på 179 godkjente lokallag", sier Siri D. Fjeldberg, administrativ leder i Ung baptist.
Les mer
1 - 3 av 102
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone