Baptistkirka i Sarpsborg er solgt til Varmestua
Baptistkirka i Sarpsborg er solgt til Varmestua
20 mai 2015
Etter at Sarpsborg Baptistmenighet ble lagt ned i 2008 har kirkebygget vært brukt av orgnaisasjonen Varmestua, som er et lavterskel rusverntilbud i byen.
Etter at Sarpsborg Baptistmenighet ble lagt ned i 2008 har kirkebygget vært brukt av organisasjonen Varmestua, som er et lavterskel rusverntilbud i byen. Av Roger Dahl Baptistsamfunnet har tatt ansvar for drifting av bygget siden 2008, og har hele tiden leid det ut til Varmestua.  At Varmestua ønsket å kjøpe bygget når det skulle selges er en bonus. Kirkebygget drives videre i samme ånd som tidligere, og det vil fortsatt være et sted  der Guds kjærlighet og omsorg får lov å omslutte mennesker. Formelt overtar de nye eierne bygget 23. juni, med forbehold om finansiering og endelige vedtak i styrende organer. De økonomiske midlene som frigjøres vil gå inn i "Sarpsborgfondet" som er øremerket baptistisk virksomhet i byen i femten år etter at Sarpsborg Baptistmneighet gikk inn. Midlene vil etter det gå inn i nasjonal misjons fondsmidler. Varmestua er eid av kristent lederråd i Sarpsborg.

Les også

Varmestua Sarpsborg har tatt over kirkebygget

Torsdag 5. november fikk Baptistkirka Sarpsborg nye eiere, drøyt 90 år etter at bygget ble baptistkirke.
Les mer

Baptister og flyktninger

Vi har den senere tid vært vitne til en enorm flyktningstrøm gjennom Europa, som også berører oss i Norge. Det er registrert opp til 800 nye flyktninger hver uke. Hvordan norske baptister bidra?
Les mer

Lager julestemning offshore

– Det blir ikke jul uten at dere kommer ut, får offshoreprest Annette Tronsen Spilling i samtale på en av plattformene i Nordsjøen.
Les mer
1 - 3 av 7

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone