Guds nåde
Guds nåde
27 mai 2015
Det er tema på det tradisjonsrike kvinnestevnet på Rivermont 3.-6. september.
Det er tema på det tradisjonsrike kvinnestevnet på Rivermont 3.-6. september. Av Roger Dahl Hovedtaler på årets stevne er Linda Helén Haukland, som er historiker, og til daglig er stipendiat ved Universitetet i Nordland. Hun bor i Bodø, er gift med Anders og sammen har de tre barn. Linda har vært med siden starten i JesusKvinner og redaktører av deres blad JK, og har utgitt vitenskapelige arbeider om Hans Nielsen Hauge og den kvinnemobiliseringen han startet rundt 1800. Linda er også forfatter av boka "Hverdagslys. Andakter fra kjøkkenet". Kjernen i hennes forkynnelse er at Jesus inviterer oss til et vennskap hvor vi kan komme som vi er, men aldri forbli uberørt. Les mer om stevnet, der de nord-norske baptistkvinnene skal markere sitt 60-årsjubileum

Les også

Baptistkvinnenes sommerlotteri

Etter minimale kollekter fra kvinnegruppene rundt i landet denne våren trengs det et løft!
Les mer

Klart til bruk ...

Så snart situasjonen rundt korona-pandemien tillater det er Rivermont Ungdomssenter klar til bruk. Byggekomiteen møttes med betryggende korona-avstand.
Les mer

Digitale gudstjenester 3. mai

På den fjerde søndagen i påsketiden inviteres det igjen til digitale gudstjenester og samlinger i Medkila kirke og en lang rekke andre av kirkesamfunnets menigheter.
Les mer
1 - 3 av 109
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone