Guds nåde
Guds nåde
27 mai 2015
Det er tema på det tradisjonsrike kvinnestevnet på Rivermont 3.-6. september.
Det er tema på det tradisjonsrike kvinnestevnet på Rivermont 3.-6. september. Av Roger Dahl Hovedtaler på årets stevne er Linda Helén Haukland, som er historiker, og til daglig er stipendiat ved Universitetet i Nordland. Hun bor i Bodø, er gift med Anders og sammen har de tre barn. Linda har vært med siden starten i JesusKvinner og redaktører av deres blad JK, og har utgitt vitenskapelige arbeider om Hans Nielsen Hauge og den kvinnemobiliseringen han startet rundt 1800. Linda er også forfatter av boka "Hverdagslys. Andakter fra kjøkkenet". Kjernen i hennes forkynnelse er at Jesus inviterer oss til et vennskap hvor vi kan komme som vi er, men aldri forbli uberørt. Les mer om stevnet, der de nord-norske baptistkvinnene skal markere sitt 60-årsjubileum

Les også

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet

Tverrkirkelig familieleir

Hva får du hvis du blander baptister, katolikker, NLM-ere, frelsesoffiserer, pinsevenner, normisjonærer, misjonsforbundere og lutheranere? Da får du alle tiders Familieleir på Rivermont.
Les mer

Tromsø blir landsmøtested

Baptister fra hele landet vil samles i ishavsbyen 5.-7. juli 2019.
Les mer
1 - 3 av 103
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone