Lanserte håndbok for studentarbeid
Lanserte håndbok for studentarbeid
10 august 2015
Ung baptist lanserte i landsmøtet håndboken for studentarbeid, og overleverte denne til baptistmenighetene i universitetsbyene.

Av Roger Dahl

Inger Lise Salvesen fra Ung baptist har sammen en arbeidsgruppe utviklet håndboken. Representanter for Trondheim, Stavanger, Oslo, Kristiansand, Tromsø og Bergen, som er oppfordret til det fra Baptistsamfunnet og Ung baptist. Studentarbeid er et ledd i arbeidet med å hjelpe unge mennesker å bevare troen i overgangen fra ungdom til voksen.  

Les også

Areopagos overtar baptistenes Ungkloster-arbeid

Areopagos tar over kommunitetsarbeidet Ungkloster fra Ung Baptist. Leder i Ung Baptist Kjell Einar Mong Granholt (t.v) er fornøyd med at Ungkloster-koordinator Fredrik Krunenes fra nyttår blir kollega med leder for Etter Kristus, Ruth Burch Skree, i Areopagos. Håpet er at enda flere skal få øynene opp for et forpliktende kommunitetsliv preget av trospraksis, rytmer og fellesskap i hverdagen sammen med Gud.
Les mer

- Hva gjør at vi kan ha gode fellesskap og kan stå sammen?

Det var utfordringen fra styreleder Sissel M Berg da Baptistsamfunnet hadde sitt landsmøte 12.-14. november hadde. 200 deltok. av disse var det 166 delegater fra 60 menigheter. I sin hilsen til lan
Les mer

Fem nye pastorer og forkynnere er godkjent

Baptistsamfunnet gleder seg alltid over nye pastorer og forkynnere, og det er litt ekstra høytid på landsmøtet under innsettelse til tjeneste.
Les mer
1 - 3 av 236
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone