Den dagen ble fire døpt, og fem lagt til menigheten…
Den dagen ble fire døpt, og fem lagt til menigheten…
19 juli 2015
Det var flott å feire kirkens fødselsdag med dåp og medlemsopptakelse, rapporteres det fra pastor Anne Marie Søderqvist.
Det var flott å feire kirkens fødselsdag med dåp og medlemsopptakelse, rapporteres det fra pastor Anne Marie Søderqvist. Første pinsedag ble en stor dag for Vikna Baptistmenighet.  Fire personer ble døpt, tre menn i sin beste alder og ei ung jente. Disse fire sammen med pastor Anne Marie Søderqvist, som forrettet dåpshandlingen, f.v.  Åge Hatland, Kjetil Winje, Jan Otto Walaunet og Miriam Sandø.   Vikna Baptistmenighet skal i slutten av august markere at pastor Anne Marie Søderqvist blir pensjonist. Hun blir boende på Rørvik videre og menigheten er i prosess med å finne hennes etterfølger som pastor. [caption id="attachment_6680" align="alignleft" width="300"] Etter dåpen ble alle fire ønsket velkommen i menigheten sammen med Marit Sande, som er døpt før.[/caption]    

Les også

Melding om mange dåpshandlinger

Vi har i 2022 fått inn rapporter om 73 dåpshandlinger i menighetene, og på forsommeren 2023 melder mange menigheter om dåp.
Les mer

Vil be for og velsigne Israel

Fra mars 2019 startet en med Israelsmøter i Baptistkirken i Rørvik. - Noen av oss har savnet et engasjement for Israel i menigheten og på stedet forøvrig, sier Svanhild Gaasvær på menighetens nettsider.
Les mer

Dåp og Kongorytmer

Søndag 18. februar var det dåp og medlemsopptakelse i Raufoss baptistmenighet.
Les mer
1 - 3 av 62
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone