To baptister i gang med doktorstudier i teologi
To baptister i gang med doktorstudier i teologi
3 august 2015
Øyvind Hadland begynte 1. august i stipendiatstilling ved Misjonshøyskolen og Linda Aadne er tatt opp på PhD. programet ved IBTSC.
Øyvind Hadland begynte 1. august i stipendiatstilling ved Misjonshøyskolen og Linda Aadne er tatt opp på PhD program ved seminaret i Amstedam. Av Roger Dahl Hadland er tilsatt som doktorgradstipendiat i misjonsteologi ved Misjonshøgskolen i Stavanger. Ansettelsen er for  fire år, og Hadland skal forske på migrasjonsteologi (en kristen tilnærming til migrasjon) i lys av hvordan kristne karen-migranter bruker den kristne troen sin  i å orientere seg i det norske samfunnet. Linda Aadne ble i sommer tatt opp på PhD programmet til IBTS Centre i Amsterdam, som er videreføringen av det internasjonale baptisteologiske seminaret som var lokalisert i Praha til i fjor sommer. Linda Aadne er pastor i Gardermoen kristne fellesskap, som hun har vært med å plante, og gir undervisning på engelsk bachelor på Høyskolen for ledelse og teologi. Baptistsamfunnet i Norge har alltid vektlagt kompetanse. At kirkesamfunnet til alle tider har hatt dyktige teloger og også tilgang på et teologifaglig miljø har hatt stor betydning for utviklingen i krikesamfunnet. Det er fortsatt viktig for Baptistsamfunnet med teologer med høy kompetanse og åopprettholde den teologiske samtalen, blant annet gjennom Norsk Baptistteologisk Samtaleforum og ved Høyskolen for Ledelse og Teologi. Vi gratulerer og ønsker Guds velsignelse over studiene.

 

 

Les også

Femten nye medlemmer på en måned

I løpet av en snau måned har Gardermoen Kristne Fellesskap hatt gleden av å ønske femten nye medlemmer velkommen.
Les mer

Hør lydopptak fra BLINK

Inspirerende sangere og forkynnere på BLINK 2013
Les mer

Øyvind Hadland gleder seg over vekst i arbeidet

Etter møte med styret i evangeliseringskomiteen kunne Øyvind Hadland glede seg over at veksten i arbeidet har fortsatt i tiden etetr han flyttet hjem til Norge.
Les mer
1 - 3 av 9

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone