Lærerike Adelfiadager!
Lærerike Adelfiadager!
25 september 2015
Baptistforkynnerne Arild Normannseth (fv), Magnus Lund, Venke Bjørge og Magne Hultgren var samlet til "prekenkurs" 23.-24. september. På bildet flankerer de Egil Svartdahl, som var en av lærerne.
Baptistforkynnerne Arild Normannseth (fv),  Magnus Lund, Venke Bjørge og Magne Hultgren var samlet til "prekenkurs" 23.-24. september. På bildet flankerer de Egil Svartdahl, som var en av lærerne. Av Roger Dahl Kursdagene, som predikantforeningen Adelfia inviterte til, gikk inn som en del av undervisningen i prekenlære ved Høyskolen for ledelse og teologi. Øystein Gjerme og Egil Svartdahl var inne som kursholdere disse to dagene, og inspirerte såvel baptistforkynnerne som skolens studenter. - Det var to inspirerende dager, sier Adelfialeder Magnus Lund, og forteller at det er bra å kunne få faglig påfyll, ny inspirasjon og også dele fellesskap med kolleger. Han regner med at predikantforeningen Adelfia kommer til å ta initiativ til tilsvarende kursdager også senere, og håper at flere da har anledning å delta. Lund understreker at det er flott å kunne samarbeide med Høyskolen for ledelse og teologi om denne typen arrangement.

Les også

Nå kan du ta 10 studiepoeng ved HLT hjemmefra

Høyskolen (HLT) utfordrer pastorer og andre ledere til å ta faget «Misjonale menigheter og livslang læring» våren 2020 mens samfunnet rundt er preget av situasjonen med koronaviruset.
Les mer

Oppretter nytt studietilbud i Stavanger

Høyskolen for ledelse og teologi (HLT) inngår samarbeid med IMI-kirken for å kunne tilby et nytt studium i Stavanger.
Les mer

De gode voksesmertene

- Vi har nå over 300 studenter på Høyskolen for Ledelse og Teologi (HLT), sier rektor Arne Mella i siste nyhetsbrevet. I nyhetsbrevet deler han ikke bare gleden, men også utfordringen i form av voksesmerter for skolen.
Les mer
1 - 3 av 45
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone