Europaføderasjon om migrantkrisen i Europa og Midt Østen
Europaføderasjon om migrantkrisen i Europa og Midt Østen
29 september 2015
Den europeisk baptistføderasjonens konsil i Sofia – Bulgaria, 23. – 26.september 2015 utfordrer og oppmuntrer Europas innbyggere.
Den europeisk baptistføderasjonens konsil i Sofia – Bulgaria, 23. – 26.september 2015 utfordrer og oppmuntrer Europas innbyggere. Les om flyktningkafeen på Borkenes "Tar imot med håp og glede Guds kjærlighet, nåde og omsorg som er uttrykt I evangeliet om Jesus Kristus til alle mennesker og erfart ved den Hellige Ånds kraft. Minnes i vår nåværende situasjon med flyktninger, asylsøkere og migranter Guds kall til å ta imot og by velkommen den fremmede. «Når en innflytter bor i landet hos dere, skal dere ikke gjøre urett mot ham. Innflytteren som bor hos dere, skal være som en av deres egne landsmenn. Du skal elske ham som deg selv. For dere har selv vært innflyttere i Egypt. Jeg er Herren deres Gud”. 3. Mos 19,33-34 Ber om visdom for regjeringer i Europa og Midt Østen, og for at kirkene i de samme områdene blir fylt med Den Hellige Ånd for å gi kraft til å leve ut Jesu budskap, som sier; “Om noen vil være den første, må han være den siste av alle og tjener for alle” Mark 9,35 Utfordrer ikke-bibelske holdninger som inkluderer avvisning av fremmede og som gjør skadelige skillelinjer dypere og begrenser medfølelse og nødhjelp i forhold til migranter I Europa og Midt Østen. Oppmuntrer baptister i Europa til et umiddelbart, raust og koordinert svar i våre land og lokalsamfunn. Vi inviterer Baptistsamfunn til å samarbeide med nasjonale og internasjonale aktører, kirker og kristne organisasjoner som arbeider direkte med migranter på tvers av Europa. Tror med håp på vår identitet som et kristent pilgrims folk og et himmelsk statsborgerskap i Guds skaperverk (Efeserbrevet 3:20), som er fornyet i Guds løfte om en ny himmel og en ny jord (Åpenbaringsboken 21)." Les også integrasjonsleder Matte Marie Hebnes artikkel om hva baptistene kan gjøre

Les også

Alan Donaldsson kommer til landsmøtet i Skien

Generalsekretær i European Baptist Federation Alan Donaldson kommer til Skien i forbindelse med landsmøtet i Baptistkirken Norge 7.-9. juni.
Les mer

SENT samlet 800 baptister

800 baptister fra 82 land rundt om i verden deltok på misjonskonferansen SENT i Stavanger. Det var inspirerende morgensamlinger, tankevekkende temasamlinger og kveldssamlinger som utfordret til misjonstjeneste både i lokalsamfunnet og internasjonalt.
Les mer

Ett år med krig i Europa

På ettårsdagen for krigsutbruddet i Ukraina står vi fortsatt sammen med våre brødre og søstre i Ukraina og alle dem som bidrar for å hjelpe, trøste og stille savn. Kirker over hele landet markerer årsminnet i dag og denne helgen.
Les mer
1 - 3 av 161
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone