2300 Soul Children satte sitt preg på Oslo
2300 Soul Children satte sitt preg på Oslo
19 oktober 2015
2300 sangere og noen hundre ledere preget bybildet i Oslo sentrum lørdag ettermiddag.
2300 sangere og noen hundre ledere preget bybildet i Oslo sentrum lørdag ettermiddag. Etter å ha gått i tog opp Karl Johan, ga de en feiende flott gratiskonsert på Universitetsplassen. Av Ole Andreas Husøy, KPK Etter at det første Soul Children-koret ble startet i Oslo i 2001, har konseptet utviklet seg til en suksesshistorie. I dag er det 140 Soul Children grupper over hele landet.  I tillegg er det avleggere i drøyt ti andre land. Både i Skien og i Steinkjer er de lokale baptistmenighetene tydelig med i Soul Children arbeidet. I helgen ble den 11. internasjonale Soul Children-festivalen arrangert i Oslo. De senere år har arrangementet vært fullbooket. Mange har stått på venteliste uten å få være med. Lokalitetene i Oslo konserthus har vært sprengt. Derfor slo man på stortromma i år og booket Oslo spektrum, slik at alle som ville være med, skulle få plass. Festivalen startet fredag kveld, med blant annet åpningsshow og øvelse for det store felleskoret (Mass Choir). Øvelser og samlinger fortsatte på lørdag, og om ettermiddagen gikk 2300 Soul Children opp Karl Johan med Kampen janitsjar i spissen. Deretter holdt de 2300 sangerne gratiskonsert på Universitetsplassen i høstsola, der de kjente gospelartistene Jonathan McReynolds fra USA og Samuel Ljungblahd fra Sverige, bidro som solister på hver sin sang. Etter friluftskonserten fortsatt festivalen med samlinger og øvelser fram til avslutningskonserten i Oslo Spektrum søndag ettermiddag. KPK Fakta om Soul Children
  • Ragnhild Hiis Ånestad startet i 2001 barne- og tenåringskoret Oslo Soul Children
  • Utviklet seg til et korkonsept som i dag teller 140 kor i Norge
  • Konseptet har så langt også fått avleggere i  USA, Japan, Indonesia, India, Bangladesh, Danmark, Tyskland, Sverige, Ecuador, Spania og Slovakia
  • Synger musikk i stilartene gospel, rock, pop, soul og rhythm & blues
  • Visjonen til Soul Children er å vinne og bevare unge for evangeliet gjennom sang og musikk de kjenner seg igjen i

Les også

Kirkene sammen i bønn

Søndag 22. mars samles kirkene i Norge til en felles bønnedag. Se program for dagen her. Vi har også samlet ferdigskrevne bønner, bønneemner og opplegg for bønnedagen.
Les mer

Inviterer til digital bønnedugnad

Når kirker og forsamlingssaler ikke kan fylles opp fysisk, finnes det alltids en nettløsning. Det gjelder også for folk som vil be.
Les mer

Felles bønnedag for alle kirkene

Nå er det en global krisetid og kirkene i Norge – gjennom Norges Kristne Råd – inviterer til en felles bønnedag 22. mars. – Vi trenger å overgi oss selv, hverandre og alt liv som er truet til håpets og kjærlighetens Gud, sier Erhard Hermansen.
Les mer
1 - 3 av 19
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone