Siste nytt fra Tonko Limba
Siste nytt fra Tonko Limba
20 oktober 2015
Norske baptister har i flere år støttet menighetsplantingene i Tonko Limba i Sierra Leone, og glmete dem heller ikke da ebolaen herjet landet. her er sist nytt fra området.
Norske baptister har i flere år støttet menighetsplantingene i Tonko Limba i Sierra Leone, og glmete dem heller ikke da ebolaen herjet landet.  her er sist nytt fra området. Av Arild Harvik Det er nå plantet 12 menigheter i Tonko Limba. Det er mange nye menighetsledere som trenger undervisning. To ganger i året holdes det 14 dager med undervisning; bibelstudium og praktisk menighetsledelse. Det var planlagt dåp. 97 nye kristne hadde fullført dåpsundervisning. Ebolasituasjonen medført forbud mot større møter.  Så det blir dåp senere i år, i tillegg til de 97 de som nå får dåpsundervisning. Tonko Limba området ble ikke spart for Ebolaepedemien sist vinter.  Landsbyene ble satt under karantene, og det ble et umiddelbart behov for mat. Hjelp fra Norge kom frem, og ble effektivt distribuert. Dte er menighetene takknemlig for. Myndighetene har nå stort sett kontroll med ebolaepedemien. Men dessverre ble det et nytt utbrudd i Tonko Limba, som skyldes at ebolaviruset kan overleve, og smitte videre gjennom sæd i godt over seks måneder etter at menn har blitt erklært friske.  Kvinnen som ble smittet døde av viruset, men rakk å spre smitten videre til to/tre andre, slik at området igjen ble satt under karantene. [gallery columns="2" ids="6967,6966,6965,6964"]    

Les også

Misjonsnytt

I siste utgave av Misjonsnytt får vi høre mer om kirkelivet i Bas Uele i Kongo, et arbeid norske baptister har støttet opp om i over 100 år.
Les mer

Imponerende hundreårsfeiring i Kongo

Presentasjon av de første studentene som graduerte ved CBCNs universitet, evangeliseringskampanjer og besøk av Denise Nyakeru Tshisekedi, kona til presidenten, gjorde jubileumshelgen til en storslagen feiring.
Les mer

Årets julegave - Lederutvikling i Kongo

CBCN trenger dyktige ledere til sitt enorme arbeid i Nord-Kongo. Årets julegave går til lederutvikling hos vår samarbeidspartner CBCN.
Les mer
1 - 3 av 223
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone