Feiret 70-årsdagen som egen menighet
Feiret 70-årsdagen som egen menighet
20 januar 2016
På nyåret, 17. januar, markerte baptistene i Kasfjord at de har stått på egne bein som menighet i 70 år. Men anene går helt tilbake til vekkelsen i jula 1856.

Av Roger Dahl

Nabomenighetene i Harstad-området var godt representert på jubileumsfesten, som forstander John Erling Madsen stod i spissen for. Med en god miks mellom gamle anekdoter, historiske høydepunkt for menigheten og med et blikk framover ledet han an i festkvelden der menigheten feiret seg selv.

Roger Dahl, som var Tid for Gud-arbeider i menigheten 1984/85 deltok med kveldens tale, der han fokuserte på menighetens og den enkelte kristne sitt ansvar for å bringe bud om Jesus. Rekken av hilsninger var lang, og ble avsluttet av distriktsarbeider Hermod Bakkevoll, som spesielt trakk fra menighetens nærhet til Rivermont ungdomssenter og hvordan det var en berikelse for leirarbeidet at det er en menighet i nærmiljøet.

Les også

Klart til bruk ...

Så snart situasjonen rundt korona-pandemien tillater det er Rivermont Ungdomssenter klar til bruk. Byggekomiteen møttes med betryggende korona-avstand.
Les mer

Digitale gudstjenester 3. mai

På den fjerde søndagen i påsketiden inviteres det igjen til digitale gudstjenester og samlinger i Medkila kirke og en lang rekke andre av kirkesamfunnets menigheter.
Les mer

«Se, jeg gjør noe nytt»

12. mars ble kirkedørene stengt. Nå yrer det av kirkeliv på nett.
Les mer
1 - 3 av 99
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone