Feiret 70-årsdagen som egen menighet
Feiret 70-årsdagen som egen menighet
20 januar 2016
På nyåret, 17. januar, markerte baptistene i Kasfjord at de har stått på egne bein som menighet i 70 år. Men anene går helt tilbake til vekkelsen i jula 1856.

Av Roger Dahl

Nabomenighetene i Harstad-området var godt representert på jubileumsfesten, som forstander John Erling Madsen stod i spissen for. Med en god miks mellom gamle anekdoter, historiske høydepunkt for menigheten og med et blikk framover ledet han an i festkvelden der menigheten feiret seg selv.

Roger Dahl, som var Tid for Gud-arbeider i menigheten 1984/85 deltok med kveldens tale, der han fokuserte på menighetens og den enkelte kristne sitt ansvar for å bringe bud om Jesus. Rekken av hilsninger var lang, og ble avsluttet av distriktsarbeider Hermod Bakkevoll, som spesielt trakk fra menighetens nærhet til Rivermont ungdomssenter og hvordan det var en berikelse for leirarbeidet at det er en menighet i nærmiljøet.

Les også

Distriktsnytt i posten

Baptistmenigheten i Ballangen har gitt femhundretusen kroner til Rivermont Ungdomssenter. Dette er en storslått gave, og har vært mulig å realisere etter at menigheten solgte baptistkirken i Narvik. Du kan lese mer om denne gaven og andre nyheter i Distriktsnytt, som er på vei til abonnentene.
Les bladet

Tverrkirkelig familieleir

Hva får du hvis du blander baptister, katolikker, NLM-ere, frelsesoffiserer, pinsevenner, normisjonærer, misjonsforbundere og lutheranere? Da får du alle tiders Familieleir på Rivermont.
Les mer

Tromsø blir landsmøtested

Baptister fra hele landet vil samles i ishavsbyen 5.-7. juli 2019.
Les mer
1 - 3 av 94
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone