Utstyret på plass - lang kø for å komme tannlegen
Utstyret på plass - lang kø for å komme tannlegen
16 februar 2016
Hakha er hovedstaden i Chinprovinsen i Burma. Der er det nå lang kø, over 200 personer står i kø for å komme til tannlegen.

I Hkaha er det et store – men tomt - sykehus. Det eies av baptistene i byen. Bygningen er en gave fra venner i USA, men pengene tok slutt.  Det ble ikke nok til inventar og utstyr.

Som “julegave” i  2014 samlet vi inn penger til fødestue og tannlegekontor til sykehuset. Tannlege og lege “ er på plass”.  Utstyret til fødestua er under veis.

Tannlegekontoret er omsider kommet fram, og er klart til bruk.  Det eneste i hele Chin staten. Tannlegen har lovet å arbeide gratis de første seks månedene. Det er en lang kø av folk som gleder seg til å komme til tannlegen.
Av Arild Harvik

Les også

Studietur til Tyrkia

Vi selger noen få restplasser på studieturen for baptistledere til Tyrkia 6.-12. september.
Les mer

Vi må hjelpe

Baptistkirken i Drammen bærer navnet Eben Eser. Det betyr "Hittil har Herren hjulpet". Vi ber om at Herren vil fortsette å hjelpe - og nå spesielt folket i Ukraina
Les mer

Burmesisk pastor sørger over drepte slektninger

– Krisen i Burma blir verre og større dag for dag, sier Peter Ngaidam som er sterkt berørt av og engasjert i kampen mot hjemlandets militærregime. Foto: Stein Gudvangen, KPK.
Les mer
1 - 3 av 250
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone