Utstyret på plass - lang kø for å komme tannlegen
Utstyret på plass - lang kø for å komme tannlegen
16 februar 2016
Hakha er hovedstaden i Chinprovinsen i Burma. Der er det nå lang kø, over 200 personer står i kø for å komme til tannlegen.

I Hkaha er det et store – men tomt - sykehus. Det eies av baptistene i byen. Bygningen er en gave fra venner i USA, men pengene tok slutt.  Det ble ikke nok til inventar og utstyr.

Som “julegave” i  2014 samlet vi inn penger til fødestue og tannlegekontor til sykehuset. Tannlege og lege “ er på plass”.  Utstyret til fødestua er under veis.

Tannlegekontoret er omsider kommet fram, og er klart til bruk.  Det eneste i hele Chin staten. Tannlegen har lovet å arbeide gratis de første seks månedene. Det er en lang kø av folk som gleder seg til å komme til tannlegen.
Av Arild Harvik

Les også

Misjonsnytt

I siste utgave av Misjonsnytt får vi høre mer om kirkelivet i Bas Uele i Kongo, et arbeid norske baptister har støttet opp om i over 100 år.
Les mer

SENT samlet 800 baptister

800 baptister fra 82 land rundt om i verden deltok på misjonskonferansen SENT i Stavanger. Det var inspirerende morgensamlinger, tankevekkende temasamlinger og kveldssamlinger som utfordret til misjonstjeneste både i lokalsamfunnet og internasjonalt.
Les mer

Ett år med krig i Europa

På ettårsdagen for krigsutbruddet i Ukraina står vi fortsatt sammen med våre brødre og søstre i Ukraina og alle dem som bidrar for å hjelpe, trøste og stille savn. Kirker over hele landet markerer årsminnet i dag og denne helgen.
Les mer
1 - 3 av 250
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone