Utstyret på plass - lang kø for å komme tannlegen
Utstyret på plass - lang kø for å komme tannlegen
16 februar 2016
Hakha er hovedstaden i Chinprovinsen i Burma. Der er det nå lang kø, over 200 personer står i kø for å komme til tannlegen.

I Hkaha er det et store – men tomt - sykehus. Det eies av baptistene i byen. Bygningen er en gave fra venner i USA, men pengene tok slutt.  Det ble ikke nok til inventar og utstyr.

Som “julegave” i  2014 samlet vi inn penger til fødestue og tannlegekontor til sykehuset. Tannlege og lege “ er på plass”.  Utstyret til fødestua er under veis.

Tannlegekontoret er omsider kommet fram, og er klart til bruk.  Det eneste i hele Chin staten. Tannlegen har lovet å arbeide gratis de første seks månedene. Det er en lang kø av folk som gleder seg til å komme til tannlegen.
Av Arild Harvik

Les også

Døgnåpen bønnemaraton

Baptistenes verdensallianse invitere baptister fra hele verden til bønnedag i forbindelse med corona-pandemien som rammer hele verden.
Les mer

Studietur til Tyrkia - avlyst

I samarbeid med EBMI inviterte vi studietur til Tyrkia for pastorer, menighetsledere og andre interesserte 8.-14. september. Denne turen er dessverre avlyst på grunn av usikkerheten rundt utviklingen av Korona-viruset.
Les mer

Norad avviser rent tillitsbasert bistand

ADVARER: I Norad mener man norske misjonsorganisasjoner som driver med bistand, står i fare for operere i en blindsone fordi de deler livssyn med dem som mottar den norske bistanden. Noe en oforsøker å være seg bevist innen baptistenes bistands- og misjonsarbeid.
Les mer
1 - 3 av 245
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone