Utstyret på plass - lang kø for å komme tannlegen
Utstyret på plass - lang kø for å komme tannlegen
16 februar 2016
Hakha er hovedstaden i Chinprovinsen i Burma. Der er det nå lang kø, over 200 personer står i kø for å komme til tannlegen.

I Hkaha er det et store – men tomt - sykehus. Det eies av baptistene i byen. Bygningen er en gave fra venner i USA, men pengene tok slutt.  Det ble ikke nok til inventar og utstyr.

Som “julegave” i  2014 samlet vi inn penger til fødestue og tannlegekontor til sykehuset. Tannlege og lege “ er på plass”.  Utstyret til fødestua er under veis.

Tannlegekontoret er omsider kommet fram, og er klart til bruk.  Det eneste i hele Chin staten. Tannlegen har lovet å arbeide gratis de første seks månedene. Det er en lang kø av folk som gleder seg til å komme til tannlegen.
Av Arild Harvik

Les også

Imponerende hundreårsfeiring i Kongo

Presentasjon av de første studentene som graduerte ved CBCNs universitet, evangeliseringskampanjer og besøk av Denise Nyakeru Tshisekedi, kona til presidenten, gjorde jubileumshelgen til en storslagen feiring.
Les mer

Årets julegave - Lederutvikling i Kongo

CBCN trenger dyktige ledere til sitt enorme arbeid i Nord-Kongo. Årets julegave går til lederutvikling hos vår samarbeidspartner CBCN.
Les mer

Høyt engasjement for Kongo

Fra juli i år er det samlet inn over en halv million kroner til kirken og arbeidet i Bas Uélé.
Les mer
1 - 3 av 250
...

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone