Sammen i bønn
Sammen i bønn
19 februar 2016
Bønn bærer vårt arbeid både felles og lokalt og helt nødvendig for at Baptistsamfunnet og dets menigheter skal nå sine mål.

Et av fem hovedpunkter i våre strategier sier at norske baptister skal ha et tydelig fokus på bibel og bønn. Vi ønsker å være et bibelens og bønnens folk, der vi i felleskap søker Guds ledelse og fellesskapet med han nettopp i bibel og bønn. Vi tror det er en viktig nøkkel for å se forandring og positiv utvikling både i fellesskap og i den enkelts liv.

Vi har opprettet et eget bønnenettverk, og for å styrke bønnetjenesten og engasjementet ytterligere tilbyr vi også seminarer med vår bønneleder Bjørn Olav Hansen

Bønnenettverket har en lukket Facebookgruppe der du kan legge inn bønnemeldinger eller sende personlige meldinger til nettverket.

Foto: Jack SharpUnsplash

 

Les også

Bli med på tur til verdenskongressen 2025

Baptist World Alliance inviterer til kongress i Brisbane, 7.-12. juli neste år. Jan Sæthre arrangerer fellestur til kongressen.
Les mer

Ber om forbønn for prosessene og menighetene fram til neste landsmøte

Hovedstyret har registrert uroen og bekymringen på ulikt hold etter landsmøtevedtaket om samliv. Styret varsler at forslag til suspensjonsordning, som landsmøtet ba om, vil bli sendt på høring i god tid før neste landsmøte.
Les mer

Bente ba til Gud om å få ikke-kristne venner

– Integrering skjer når man lever livene sine sammen, sier baptistpastoren Bente Sandtorp som ville ut av kristenbobla. Dermed startet hun like godt sin egen menighet.
Les mer
1 - 3 av 74
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone