5juli
9juli
Siste mulighet - påmeldingen stenger
Siste mulighet - påmeldingen stenger
 — 
Velkommen til å bli med på en internasjonal misjonskonferanse med baptister fra mange ulike deler av verden på besøk. I samarbeid med European Baptist Federation og Baptist World Alliance. Det er god plass til mange norske deltakere

Mange norske baptister har gode minner fra turer til ulike konferanser verden rundt, og mange flere ser tilbake til 1994 og Europakongressen på Lillehammer med glede. Nå inviterer vi alle som har mulighet til Stavanger 5.-9. juli for å bli utfordret og inspirert til å bringe Jesus videre, og til å erfare det store baptistfellesskapet. Generalsekretær Bjørn Bjørnø og hovedstyreleder Sissel Berg skal på SENT2023, slår du følge?

For å gjøre konferansen så tilgjengbelig som mulig for norske deltakere har vi fire ulike muligheter for å delt.

1. Delta på hele konferansen, inkludert måltidene.Det koster 3100 kroner
Påmelding gjøres
https://app.checkin.no/event/45163/sent-2023-and-bwa-annual-gathering

2. Delta på hele eller deler av konferansen, dog uten å delta i måltidene. Det koster 1200 kroner
Påmelding gjøres på https://app.checkin.no/event/54361/sent-2023-registrering-frivillige-dagspass-og-til-norske-deltakere-uten-mat

3. Delta på konferansen en dag eller to dager med alle måltider (dagpass). Det koster 775 kroner pr dag
Påmelding gjøres på https://app.checkin.no/event/54361/sent-2023-registrering-frivillige-dagspass-og-til-norske-deltakere-uten-mat

4. Melde deg som frivillig en eller flere dager og betale for øvrige dager, som koster 775 kroner pr dag
Påmelding gjøres på https://app.checkin.no/event/54361/sent-2023-registrering-frivillige-dagspass-og-til-norske-deltakere-uten-mat

De viktigste grunnene til at vi fra Norge bør være med på SENT2023 er:
1. Bli utfordret på å være et Jesusvitne i hverdagen.  Torsdag vil tema for bibeltimen på morgenen knyttes opp mot Matteus 10,1-15, fredag opp mot v16-31 og lørdag v32-42. Dette vil danne en form for rød tråd videre på dagsprogrammet.  Det er norske seminarholdere hver dag, i tillegg vil Bjørn Bjørnø tale søndag og det er norske møteledere alle kveldene.

2. Møte det store baptistfellesskapet. Sannsynligvis vil ikke dette være så nært og lett tilgjengelig igjen i overskuelig framtid. Det er første gang i historien at Baptist World Alliance er i Norge til årsmøte, og omkring 2/3 del av dem blir over hele SENT2023, slik at vi med trygghet kan si at konferansen samler folk fra alle dler av verden.

3. Som norske baptister er vi vertskap.  Derfor håper vi fortsatt at mange norske vil komme og være med på konferansen.  Det er selvfølgelig en utfordring med språk for noen av oss da konferansespråk vil være engelsk. Vi vil sørge for at det blir tolking til norsk for dem som behøver det.

All informasjon om denne unike konferansen finner du på konferansens nettsted. Der er det også link til påmelding.

Les mer om konferansen

Vil du hjelpe?

Vi trenger mange frivillige til ulike funksjoner under SENT 2023!

Vil du være med å skape en bra konferanse opplevelse på SENT 2023, og samtidig få rimeligere inngang til konferansen? Bli frivillig!

Linken nedenfor for registrering som frivillig og er også for de som kun har mulighet til å delta med dagpass en eller flere dager. Dagpass inkluderer lunsj og middag den eller de dagene du deltar.

Meld deg som frivillig nå! (link til påmelding for frivillige)

Lurer du på noe rundt det å være frivillig? Ta kontakt på e-post til Georgeta Sigland eller på mobil 411 00 285

 

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone