30okt.
1nov.
Velkommen til landsmøtet 2020
Velkommen til landsmøtet 2020
 — 
Fra 30. oktober til 1. november inviterer vi til landsmøte i Ålesund, med saksbehandling, godt fellesskap og utrustning til tjeneste på dagsorden.

Landsmøteforhandlingene og møtene er lagt til konferansesalen til Quality Hotel Ålesund fra fredag 30. oktober. til søndag 1. november. 

Landsmøtet er på grunn av usikkerhet rundt situasjonen med spredning av Koronaviruset flyttet fra 5.-7. juni.

Landsmøtet er Baptistsamfunnets viktigste arena, der premissene for samarbeidet mellom menighetene legges, og de prinsipielt viktige sakene avgjøres. Det er derfor viktig at menighetene er representert. Siste mulighet for å melde seg på er 30. september.

Vi tilbyr overnatting på konferansehotellet som inkluderer konferanseavgift med overnatting inkludert frokost lørdag og søndag samt lunsj fredag og lørdag.  Vi kan også tilby middag i hotellets restaurant fredag og lørdag. Kryss av i bestillingen.  Vi gjør oppmerksom på at alle som er delegert fra menighetene må betale konferanseavgift med lunsj, selv om en ordner seg overnatting på annet sted enn konferansehotellet.

Vi har lagt oppstart fredag slik at det passer med ankomst for morgenflyene fra Oslo. Dersom en kommer med bil, buss eller båt, vil det for mange være nødvendig å komme kvelden før. Om en må reise inn til Oslo med fly for å komme seg videre til Ålesund må en sannsynligvis overnatte i Oslo, eller fly helt fram til Ålesund kvelden før. Fra flyplassen går det selvfølgelig flybuss rett til hotellet. 

Det er busskorrespondanse med tog i Åndalsnes, det går ekspressbuss mot Trondheim,  og en rekke andre muligheter for reise.Bilturen fra Oslo tar knapt sju og en halv time. Vi er selvøflgelig klar over at ikke alle bor på Østlandet, men se dette som noen eksempler. Et googlesøk fra der du bor til Ålesund gir mange forslag og løsninger for reisen.

Det vil være et tilbud for barn i tilknytning til arrangementet.

Det er også mulig å kjøpe tilleggsdøgn på stevnehotellet før og etter for dem som vil oppleve mer av den vakre jugendbyen Ålesund.

 

 

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone