5juli
7juli
Velkommen til landsmøtet
Velkommen til landsmøtet
 — 
Fra 4. til 7. juli inviterer vi til landsmøte i Tromsø. Meld deg på men det fremdeles er ledig rom på hotellet!

Landsmøteforhandlingene og møtene er lagt til Tromsøsalen hos Radisson Blu fra fredag 5. til søndag 7. juli.  Landsmøtet er Baptistsamfunnets viktigste arena, der premissene for samarbeidet mellom menighetene legges, og de prinsipielt viktige sakene avgjøres. Det er derfor viktig at menighetene er representert.

Det er fremdeles ledige rom på landsmøtehotellet, og vi oppfordrer alle som trenger overnatting til å melde seg på så snart som mulig.  Vi har i tillegg til overnattingen på hotell fått en avtale med Tromsø Baptistmenighet om at det kan etableres sovesal i kirka. Denne vil koste 100 kr pr natt pr person. Alt sengetøy og liggeunderlag må tas med. Delegatene til landsmøtet må i tillegg melde seg på med kjøp av dagpakke på hotellet. 

 

I tilknytning til landsmøtet blir det et kveldsmøte i Tromsø baptistkirke torsdag 4. juli, og lørdag kveld blir det kveldskonsert i Sommarøy kirke. Misjonærforeningen inviterer til misjonssamling fra onsdag 3. juli. Baptistkvinnene ha sitt årsmøte i Tromsø fredag formiddag. 

Det vil være et tilbud for barn og ungdom. Det er også mulig å kjøpe tilleggsdøgn på stevnehotellet fra onsdag til fredag, og fra søndag.

Det er enkelt å reise til Tromsø. Det går en rekke fly fra Sørnorge hver dag, flyplassen ligger bare noen minuttes busstur fra sentrum. 

 

 

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone