5juli
7juli
Velkommen til landsmøtet
Velkommen til landsmøtet
 — 
Fra 4. til 7. juli inviterer vi til landsmøte i Tromsø. Fristen for påmelding går ut 15. juni. pr. 2. juni er det sju ledige hotellrom på konferansehotellet!

Landsmøteforhandlingene og møtene er lagt til Tromsøsalen hos Radisson Blu fra fredag 5. til søndag 7. juli.  Landsmøtet er Baptistsamfunnets viktigste arena, der premissene for samarbeidet mellom menighetene legges, og de prinsipielt viktige sakene avgjøres. Det er derfor viktig at menighetene er representert. SIste mulighet for å melde seg på vil være 15. juni. 

Det er pr 2. juni sju ledige rom på landsmøtehotellet, og vi oppfordrer alle som trenger overnatting til å melde seg på så snart som mulig. Vi selger til det er fullt, men kan ikke garantere rom helt fram til påmeldingsfristen. 

Vi har i tillegg til overnattingen på hotell fått en avtale med Tromsø Baptistmenighet om at det kan etableres sovesal i kirka. Denne vil koste 100 kr pr natt pr person. Alt sengetøy og liggeunderlag må tas med. Delegatene til landsmøtet må i tillegg melde seg på med kjøp av dagpakke på hotellet. Tromsø baptistmenighet har også framhandlet en mulighet for å parkere bobiler på en skole nært sentrum for en rimelig penge. Avtaler gjøres direkte med Leif Vollan i Tromø Baptistmenighet.

Det er fremdeles mulig å bestille årboken. Vi har 50 eksemplarer igjen for salg. Link til bestilling på siden for sakspapirer. 

I tilknytning til landsmøtet blir det et kveldsmøte i Tromsø baptistkirke torsdag 4. juli, og lørdag kveld blir det kveldskonsert i Sommarøy kirke. Misjonærforeningen inviterer til misjonssamling fra onsdag 3. juli. Baptistkvinnene ha sitt årsmøte i Tromsø fredag formiddag. 

Det vil være et tilbud for barn og ungdom. Hanna Dahl og Einar Skog har ansvar for barneprogrammet. Det er også mulig å kjøpe tilleggsdøgn på stevnehotellet fra onsdag til fredag, og fra søndag.

Det er enkelt å reise til Tromsø. Det går en rekke fly fra Sørnorge hver dag, flyplassen ligger bare noen minuttes busstur fra sentrum. 

 

 

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone