5juli
7juli
Velkommen til landsmøtet
Velkommen til landsmøtet
 — 
Fra 4. til 7. juli inviterer vi til landsmøte i Tromsø. Påmeldingen er nå lagt ut!

Landsmøteforhandlingene og møtene er lagt til Tromsøsalen hos Radisson Blu fra fredag til søndag. I tilknytning til landsmøtet blir det et kveldsmøte i Tromsø baptistkirke torsdag 4. juli, og lørdag kveld blir det kveldskonsert i Sommarøy kirke.

I tillegg til selve landsmøtet, som starter med lunsj fredag og avsluttes med gudstjeneste søndag vil baptistkvinnene ha sitt årsmøte i Tromsø, misjonærforeningen invitere til misjonssamling fra onsdag ettermiddag 3. juli og "Minns du sången"-koret har øvelsesdag torsdag 4. juli, for å forberede seg til konsert i Sommarøy kirke lørdag 6. juli. Etter avslutning av landsmøtet søndag inviterer Koll Kyllingstad på en ukes reise langs yttersida av Nord-Norge

Det vil være mulig å melde seg på bare landsmøtearrangementet som innbefatter lunsj, om en ønske en annen overnattingsform enn på landsmøtehotellet, eller en kan melde seg på med både kost og overnatting på samme sted. Det vil være et tilbud for barn og ungdom. Det er også mulig å kjøpe tilleggsdøgn på stevnehotellet fra onsdag til fredag, og fra søndag.

Vi vil også jobbe for å få til et tilbud om overnatting i sovesal for dem som ønsker å holde kostnadene nede, samtidig som en vil delta på landsmøtet.

Det er enkelt å reise til Tromsø. Det går en rekke fly fra Sørnorge hver dag, flyplassen ligger bare noen minuttes busstur fra sentrum.

 

 

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.13105  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone