25mai
28mai
MG-festival i nord
MG-festival i nord
 — 
MG står for multikulturell generasjon. Festivalen er for unge med norsk bakgrunn og multikulturell bakgrunn.

På skoler, i menigheter og andre steder møter vi mennesker fra hele verden. Det forandrer hverdagen for alle. Vi ønsker å utruste unge ledere til å stå NÆRMERE Gud og hverandre på tvers av kulturer og generasjoner for å nå lenger ut med de gode nyhetene om Jesus.

Festivalen arrangeres sammen med distriktsstevne i Nord-Norge. Det blir både fellessamlinger og egne samlinger. Du kan se frem til gode seminarer, spennende panelsamtaler, diskusjoner, sosiale aktiviteter og moro, møter med fokus på Jesus først og fremst.

Praktisk

Festivalen begynner torsdag kl. 19 og avsluttes søndag kl. 13:30.  Prisen er 400 kr pr person for mat og overnatting. Ung baptist sine medlemmer kan søke frifond reisestøtte gruppevis. Lokal leder søker for aktuelle deltakere. Om du ikke er medlem, så betal 50 kr og bli medlem av nærmeste lokallag. Da får du mulighet til å søke om reisestøtte gjennom lokallaget.

Ledere

Espen Thilesen, som jobber som multikulturell konsulent i Ung Baptist. Han har vært ansvarlig for flere slike festivaler, og er opptatt av at unge skal velge å leve som Jesu disipler.

Mette Mari Hebnes har tidligere vært misjonær i Nepal, og har i mange år jobbet med integrasjon i Det Norske Baptistsamfunn. Hun har også vært involvert i misjonsprosjekt flere steder, blant annet i India.

I tillegg deltar ekteparet Gabriel og Elin Stephens. Gabriel har Master i baptistisk og anabaptistisk historie. Han er ansatt i Ung baptist, og i Skien Baptistmenighet, hvor han jobber med ungdom. Elin er pedagogisk leder i en barnehage.

Mer informasjon

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone