Hvem kommer
Hvem kommer
Det viktigste er at akkurat du kommer!

Blink uten deltakere ville være en trist opplevelse.

Hvert år siden 2012 har omkring 500 deltatt på Blink-stevnet. På landsmøtet, gjennom stevnedagene med Alle sammen, seminarer og møter. I samtale og fellesskap med hverandre.

Vi som jobber med Blink, og begynte planleggingen av Blink 2018 alleerde før vi var samlet til Blink 2017, gjør det fordi vi tror det er viktig å samles i et større fellesskap enn det er i lokalmenighetene.

I tillegg til spennende talere, gode seminarer og godt fellesskap lover vi god lovsang i år også. Blink-teamet fra Tistedal (bildet) er på plass og Inga Tolås band har i år blitt forsterket med Bård Aasland fra Skien.

 

Bente Sandtorp
Bente Sandtorp
Bente Sandtorp er menighetsplanter i Home Oslo og lærer ved HTL. Bente har i mange år vært menighetsveileder i en rekke baptistmenigheter. Hun taler i møtet fredag kveld.
Terje Aadne
Terje Aadne
Terje Aaadne er generalsekretær i Baptistsamfunnet. I år holder han konferansetalen, og får i møtet torsdag kveld være med å sette retning og fokus på resten av Blink-dagene, der det handler om å være skapt til fellesskap!
Magnar Mæland
Magnar Mæland
Magnar Mæland er hovedstyreleder og pastor i Ålgård Baptistmenighet. Allerede i landsmøtets åpningsgudstjeneste onsdag kl 14.00 holder han sin tale til baptistene.
Truls Åkerlund
Truls Åkerlund
Truls Åkerlund er lærer ved HLT og menighetsplanter for SALT Skien. Truls har i mange år vært menighetsveileder for flere baptistmenigheter. Han taler i møtet lørdag kveld.
Malermesterne Brun
Malermesterne Brun
Malermesterne Brun kommer også i år. Sammen har Marthe Brun Løkken og Arild Brun Svendsen forkynnelse på Alle sammen søndag formiddag.
Agnar Sæli
Agnar Sæli
Agnar Sæli er pastor i Tistedal. På Blink 2018 er han på plass hver morgen for å lede Alle sammen, og han har lovet at hele sirkusmenasjeriet er på plass.
Powered by Cornerstone