Unite 13 +
Unite 13 +
Ungdommene på Blink har også sitt eget fellesskap: Unite. Unite består av sommeraktiviteter, kveldsmøter og gode gjerninger.

Unite er for deg som skal begynne i 8. klasse etter sommeren eller er eldre (til du ikke lenger føler deg som en ungdom)!
Vi har egne aktiviteter på dagtid og møte på kvelden. Ellers er vi med på det som skjer på Blink forøvrig.
Vi skal gjøre vårt beste for at du skal få noen fine dager i Stavern, bli kjent med nye folk og møter Gud.

 

Program
Unite starter med møtet i Stavernhallen  torsdag kl.18.30 og slutter etter avslutningsgudstjenesten og lunsj søndag. Fredag og lørdag ser sånn ut:

08.00   Frokost
10.00   Alle sammen
12.00   Alle sammen på misjonsløp lørdag
13.00   Lunsj
14.00   Alle sammen på badetur fredag
16.30   Middag
21.30   Unite Celebration
 

Pakkeliste
Bibel, solkrem, toalettsaker, håndkle, klær til å være ute og aktiv i, badetøy (hvis du vil). De som skal overnatte i lavvo må huske sovepose og liggeunderlag.

På Unite skal vi være:

Sammen med Gud
Gud er naturligvis sammen med oss hele dagen, men vi blir minnet på at han elsker oss hver morgen på Alle sammen og åpner oss spesielt opp for Guds nærvær på Unite Celebration hver kveld.

Sammen med hverandre
Unite har sin egen camp med Unite-teltet som hovedkvarter. Her henger vi når vi ikke er opptatt med aktiviteter, bading, mat eller samlinger. Hver kveld ligger vi rundt i campen og lytter til Radio Unite.

Sammen for andre
Selv om det er sommerferie, så tar vi ikke ferie fra gode gjerninger. Tvert imot! For oss er det helt naturlig å spre godhet. Det kan for eksempel være å leke med barna på Sirkus DUCANO.

Vi gleder oss til noen solfylte og morsomme dager sammen med dere!

Hege kristine Eikland er  ansvarlig for Unite

Til foreldre:
Vi lager aktiviteter og møter som forhåpentlig passer for din(e) tenåringer. Men Blink er en familiefestival, hvor vi ønsker at dere som familie skal kose dere sammen. Derfor er Unite kun enkelte poster på programmet, sammen med mye annet bra; det er ikke en egen leir. Det er opp til dere om deres tenåring(er) skal sove i lavvo-leiren eller ikke. Her kommer det ikke til å være egne våkne nattevakter som passer spesielt på, kun nattevakter som har ansvar for hele festivalområdet.

 

Powered by Cornerstone