Velkommen til Bærum baptistmenighet

Vi er et fellesskap av forskjellige mennesker i forskjellige livssituasjoner. Hos oss er det rom for å være den man er. Vi tror på Gud og er med i tjenesten for ham på forskjellige måter.

Helt siden 1974 har Bærum Baptistmenighet hatt tilhold på Holtet på Stabekk, som nabo til Oslofjord folkehøgskole og Høyskolen for ledelse og teologi. Her samles barn og voksne, eldre og yngre, nye landsmenn og dem med flere generasjoners aner i Norge.

Vi ønsker alle velkommen, uansett hvem du er, legning eller hvor du kommer fra. Vi er en trygg og inkluderende menighet hvor man blir tatt imot akkurat slik man er og blir behandlet på lik linje med alle andre. Det inviteres til gudstjenester med påfølgende kirkekaffe og sosialt samvær, samlinger for tweens og ungdom, formiddagstreff, bibelgrupper og øvelser for koret Con Calore.

Troen på Jesus står i sentrum i menighetens virksomhet og liv!

Denne uka
Man
17. juni
Tir
18. juni
Ons
19. juni
Tor
20. juni
Fre
21. juni
Lør
22. juni
Søn
23. juni
GUDSTJENESTER

Vanligvis har vi gudstjenester søndager kl. 11:00. Følg med i kalenderen, for enkelte søndager har vi kveldsgudstjenester. Besøk også gjerne vår Facebook-side der vi legger ut noen av gudstjenestene digitalt.

Hilsen menighetsrådet

Powered by Cornerstone