Du kan hjelpe dem som er rammet
Du kan hjelpe dem som er rammet
26 april 2019
Barna på bildet ble offer for selvmordsbomberen på Sri Lanka. Bare en halv time etter at bildet ble tatt smalt det i Batticaloa. Du kan være med å hjelpe de rammede ved å støtte Faith Baptist Church sin innsamling.

Faith Baptist Church har nære relasjoner til den evangeliske menigheten Zion Church i Batticaloa, som er en av menigheten som ble rammet av terroren på Sri Lanka. Nå har menigheten startet en innsamling for å hjelpe. Det er mange som er berørt, og mange har mistet sine familier. Fororeldre har mistet sine barn, og mange barn har mistet foreldrene sine. Mange er på sykehus og i en traumatisk tilstand.

En trenger et stort fond for å støtte med medisinsk hjelp, gi husly og mat til berørte mennesker, hjelpe med transport til og fra sykehus for oppfølging, og mye annet..

- Vi trenger din støtte for å hjelpe alle disse trenger hjelp i løpet av kort tid, sier Faith Baptist Church og forteller at pastor Roshan Mahesan, Zion Church, Batticaloa, der  bomben
gikk av har betrodd menigheten å stå for innsamlingen. 

Alle gaver ble satt stor pris på, og var med å utgjøre en stor forskjell. Hovedstyret i Baptistsamfunnet var samlet til møte 26. april og stilte seg bak innsamlingen.

Les også

SENT samlet 800 baptister

800 baptister fra 82 land rundt om i verden deltok på misjonskonferansen SENT i Stavanger. Det var inspirerende morgensamlinger, tankevekkende temasamlinger og kveldssamlinger som utfordret til misjonstjeneste både i lokalsamfunnet og internasjonalt.
Les mer

Ett år med krig i Europa

På ettårsdagen for krigsutbruddet i Ukraina står vi fortsatt sammen med våre brødre og søstre i Ukraina og alle dem som bidrar for å hjelpe, trøste og stille savn. Kirker over hele landet markerer årsminnet i dag og denne helgen.
Les mer

Klart for nytt kapittel i livet

Trine og Ørnulf Mathisen flytter om få uker til Albir-Villajoysa i Spania for å arbeide som vertskap i Sjømannskirken. Baptistkirkene på Konnerud og i Drammen er sendemenigheter.
Les mer
1 - 3 av 139
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone