Ungdom feiret nyttår på leir
Ungdom feiret nyttår på leir
6 januar 2018
Både i Tistedal i Østfold og på Liland i Vest-Agder feiret baptister inngangen inn i det nye året på leir.

Av Ole Torvald Helland

2018 er godt i gang, og inngangen i det nye året ble feiret over hele landet. I Tistedal i Østfold og på Liland i Vest-Agder samlet unge baptister seg på leir for å tilbringe de siste dagene av 2017 sammen med andre kristne. Ledere fra de to leirene rapporterer om godt lag, god mat og god stemning hele nyttårshelgen. I tillegg til god mat og raketter, var begge leirene fulle av kjekt opplegg.

I Tistedal var 26 ungdommer og ledere samlet på Elim. Nyttårsleiren var åpen for hele Østlandet, men de aller fleste som deltok var lokale ungdommer. De var sammen fra 30.12 til 1.1. På programmet stod blant annet byrebus i Fredriksten festning, Kahoot og nyttårsmiddag sammen med Tistedal baptistmenighet. Dette er andre året på rad nyttårsleir har blitt arrangert i Tistedal.

På Vestlandet drog til sammen 60 stykker på leir til Liland ungdomssenter for å feire det nye året og avslutte det gamle. Dette er det største antall deltagere på nyttårsleir på Liland arrangert av Ålgård baptistmenighet eller Vestlandets baptistungdom. Denne leiren varte fra 29.12 til 1.1, og i tillegg til en stor gjeng ungdommer fra Ålgård, Sandnes og Stavanger, kunne leirstaben melde om deltakere og gjester fra Skien, Oslo og Arendal. Fredrik Krunenes fra Oslo var leirprest som talte og underviste om det å være i et fellesskap med Gud og med hverandre. Simen Andersen og Miriam Trovi fra Skien ledet leiren i lovsang. Ellers på programmet var blant annet gruppekonkurranser og ringleker.

Begge leirene ble arrangert i samarbeid med Ung baptist, og er de første i rekken av mange leirer i løpet av året som tilbys til barn eller ungdom rundt om i landet.

Vi ønsker alle et velsignet 2018.

 

Les også

Skal be for barna 24 timer i døgnet i en uke

Søndagsskolen Norge ønsker seg enda flere voksne forbedere for sin bønneuke der barna blir bedt for døgnet rundt.
Les mer

Mener kristne organisasjoner henger etter på digitalisering

Bibelinspirator i Bibelleseringen, Finn Olav Felipe Jøssang, håper Bibelappen Connect kan utfordre kristne ungdomsorganisasjoner til å utvikle flere digitale bibelressurser.
Les mer

BRU-gudstjenestene starter sterkt i nytt år

De felles flerkulturelle ungdomgudstjenestene i Rogaland startet opp igjen 7. januar.
Les mer
1 - 3 av 103
1 2 3 4 5 ... 35 Neste

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone