Julegaven gir bedre helse for hver krone!
Julegaven gir bedre helse for hver krone!
21 desember 2017
Uten våre gaver til helearbeidet i Bas Uele i Kongo vil ikke tilbudet kunne opprettholdes. Det gjør julegaven til helearbeidet ekstra meningsfull og viktig!

Samarbeidskirken i det nordlige Kongo driver tolv helsesentre. Mange steder er dette det eneste helsetilbudet i mils omkrets. Det gir trygghet og bedre helse til befolkningen.

Særlig viktig er malariamedisin, som helsetrenene formidler fra Verdens helseorganisasjon. Men også annen medisinsk behandling og at det er mulig å møte folk med helsefaglig kompetansen.

På mange av sentrene er det fødestuer med kvalifisert personell, og flere fødestuer bygges/oppgraderes. Det reduserer risikoen rundt fødsler for både mor og barn i forhold til hjemmefødsler. I mer enn ti år har det vært et vaksinasjonsprogram for småbarn, som har redusert spedbarnsdødeligheten betraktelig.

I Norge sikrer staten et bærekraftig helsevesen. I Bas Uele i Kongo er det blant annet misjonsgavene fra Norge som sikrer bærekraften. Uten våre gaver til helearbeidet vil ikke tilbudet kunne opprettholdes. Det gjør julegaven til helearbeidet ekstra meningsfull og viktig.

Takk for din gave til internasjonal misjon!

Du kan gi din gave på giroen som fulgte med julenummeret av Magasinet Baptist.no.
Du kan betale inn et passende beløp til konto 3000.15.13105 eller du kan bruke Vipps til 10910. Husk å merk gavene med Julegaven 2017.

Les mer om hvordan du kan støtte vårt arbeid

Les også

Misjonsnytt

Siste nytt fra misjonsarbeidet i Kongo er sendt ut i Misjonsnytt 20. desember. Les om besøk i Kongo i november og de første inntrykkene til Turid og Jon Vestøl som skal være i Kongo til februar neste år.
Les mer

Norad tidobler gaver til prosjektene

I 2022 utfordrer vi på å gi en julegave til støtte for vårt samarbeid med baptistkirkene i Nord-Kongo (CBCN).
Les mer

Imponerende hundreårsfeiring i Kongo

Presentasjon av de første studentene som graduerte ved CBCNs universitet, evangeliseringskampanjer og besøk av Denise Nyakeru Tshisekedi, kona til presidenten, gjorde jubileumshelgen til en storslagen feiring.
Les mer
1 - 3 av 119
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone