Oslo Sentrum Baptistmenighet søker menighetsarbeider
Oslo Sentrum Baptistmenighet søker menighetsarbeider
4 desember 2017
Sentrumsmenigheten i Oslo søker etter en medarbeider som kan være med å videreutvikle menigheten.

Oslo Sentrum Baptistmenighet er et menighetsfellesskap midt i hjertet av Oslo. Menigheten er lokalisert til Hausmannsgt 22, i et område i sterk og spennende utvikling. I kirken er det plass til flere menighetsfellesskap. I dag har menighetene La Scenda Antiqua (spansktalende), Gospel Chin Church (chin falam-talende) og United Oslo gudstjenester der i tillegg til Oslo Sentrum Baptistmenighet.

Menigheten har formulert følgende formål:
Vi vil følge det kall Jesus har gitt oss ved å være preget av ham gjennom bønn og Bibelord. Vi vil leve med hele hjertet for Jesus og gjennom vårt liv, vår gjerning, våre ressurser og våre ord lede mennesker til Jesus.

Gudstjeneste, Livsnære grupper, Misjon og Diakoni er vedtatte arbeidsområder. I tillegg har barn og unge et spesielt fokus, heter det i utlysningen til ny menighetsarbeider.

Relaterte lenker

Les også

Vil gi lederskapene en «reality-check»

- Vi oppfordrer menighetene til å sende hele lederskapet til Vekstakademiet 2018. Sammen ønsker vi å ta pulsen på lokalmenighetens arbeid og liv, og samtidig se fremover og stille oss spørsmålet: Hvilke prioriteringer kan vi gjøre, for å bedre nå vårt lokalsamfunn?
Les mer

Baptistene i Sandvika rammet av brann

Den internasjonale baptistmenigheten i Sandvika ble rammet av brann i går.
Les mer

Trenger vanlige frimodige mennesker

- Gud trenger vanlige mennesker til å bringe ut budskapet, var oppfordringen til Sommarøy Baptistmenighet i 125-årsjubileet.
Les mer
1 - 3 av 48
1 2 3 4 5 ... 16 Neste

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone