Ny høstleir i mjøsområdet
Ny høstleir i mjøsområdet
7 november 2017
Leir er en vitaminsinsprøyting i høstmørket, og frister til gjentakelse!

Av Siri Dufset Fjeldberg

I helga var det første gangen barna og de fleste søndagsskolelærerne i området møttes til en felles helg, og for de fleste barna var det også første gang de var på leir. - Utrolig flott å se så mange barn, unge ledere og voksne som gledet seg over fellesskapet, sier Siri D. Fjeldberg som tok initiativ til leiren. - Målet er at barn og ledere i området skal bli bedre kjent og kunne inspirere hverandre til videre arbeid og fellesskap. De lokale leirene er viktige for de yngste, så ikke reiseveien blir for lang første gang man er borte hjemmefra. Samtidig er det godt for de som jobber i barnearbeidet å få møte andre som jobber med det samme og utveksle tanker og ideer.

Leiren baserer seg i hovedsak på lokale krefter og er et samarbeidsprosjekt mellom menighetene i mjøsområdet. Denne gangen var 50 store og små samlet på Skogstad leirsted på Eina. I gudstjenesten på søndag inspirerte Linda Aadne både barn og voksne med forkynnelse hvor alle deltok aktivt.

Les også

Skal be for barna 24 timer i døgnet i en uke

Søndagsskolen Norge ønsker seg enda flere voksne forbedere for sin bønneuke der barna blir bedt for døgnet rundt.
Les mer

Mener kristne organisasjoner henger etter på digitalisering

Bibelinspirator i Bibelleseringen, Finn Olav Felipe Jøssang, håper Bibelappen Connect kan utfordre kristne ungdomsorganisasjoner til å utvikle flere digitale bibelressurser.
Les mer

BRU-gudstjenestene starter sterkt i nytt år

De felles flerkulturelle ungdomgudstjenestene i Rogaland startet opp igjen 7. januar.
Les mer
1 - 3 av 81
1 2 3 4 5 ... 27 Neste

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone