Bø Baptistmenighet feiret 100-årsdagen
Bø Baptistmenighet feiret 100-årsdagen
17 oktober 2017
Brødrene Almar og Helge Martinsen fikk overrakt gave fra Helges datter Magnhild Martinsen, for sin innsats som forkynnere og ledere.

Tekst og bilde: Frank Einar Hansen, Distrikts-Nytt

30. september markert Bø baptistmenighet sitt 100 –årsjubileum med festsamvær på Elim, Lokkøy.  Et førtitalls gjester deltok i arrangementet, som åpnet med middag for gjestene. Deretter ble det sang, musikk og hilsninger, før et velfylt kakebord stod klart for å gi gjestene gode smaksopplevelser.
 
Det var hilsninger fra flere menigheter. Pensjonert sogneprest Terje Schrøder Nilsen hilste fra seg selv og Den norske kirke, og påpekte sitt gode vennskap med forstander Almar Martinsen. Han roste også Almars deltagelse i de felleskirkelige aktivitetene.
 
Hermod Bakkevoll var invitert som taler, og Frank Einar Hansen bidro med solosang, akkompagnert av Berit Skoglund.
 
Menighetstiftelsen skjedde 19. august 1917, og i 1921 kunne menigheten ta i bruk sitt første bedehus.
 
 

 

Les også

Faren var fisker og sønnens store helt

Frank Einar Hansen snakker i podcasten Fiskeribølgen om drømmen om å bli fisker som ble knust av sjøsjuken, om fiskerene i baptistmenigheten på Andenes og om oppveksten i fiskeværet. (Foto: Ivar Hjelvik)
Les mer

Julehilsen fra generalsekretæren

Julen ringes snart inn og vi har gleden av å publisere generalsekretær Bjørn Bjørnøs julehilsen til alle landets baptister!
Les mer

Vil bygge om næringsbygg til kirkesenter

Menigheten Norway Chin Mission Church overtok 31. august en næringseiendom i Lier. Planen er å bygge om slik at menigheten får sin kirke der.
Les mer
1 - 3 av 161
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone