Agderungdom samles på tvers av menighetene
Agderungdom samles på tvers av menighetene
6 oktober 2017
Jesusfokus, nudler og nye bekjente gir grunn til å glede seg.

Av Espen Thilesen

- Det er viktig å møte andre kristne ungdommer i nærheten, forteller Miriam Triangle Chai, som også hadde ansvaret for å lede Ungtreff samlingen. Fram til neste samling i Risør i april 2018, har hun hovedansvaret for planleggingen. Og nettop planleggingen er en viktig del av Ungtreff som er et av Ung baptist sine satsningsområder. Det er helt nødvendig med gode prosesser for å bygge fellesskapet mellom menighetene. Et typisk Ungtreff består av forkynnelse og lovsang, mat og ulike aktiviteter for å bli bedre kjent.

I september møttes baptistungdommer i Agder til Ungtreff for andre gang. De tilhører Åmli Baptistmenighet, Grimstad Chin Church, Carson Baptistmenighet, Arendal Baptistmenighet og Risør Baptistmenighet. Jon Sondre Haakedal, som er engasjert i ungdomsarbeidet i Arendal baptistmenighet, hadde andakt om hva evangeliet er. Vi fikk også høre Rosie Darkhua dele litt om sin Tid for Gud tjeneste i Myanmar og vi hørte en sterkt fortelling om hvordan Jesus hadde reddet liv og hjulpet ut av rus.

Les også

Areopagos overtar baptistenes Ungkloster-arbeid

Areopagos tar over kommunitetsarbeidet Ungkloster fra Ung Baptist. Leder i Ung Baptist Kjell Einar Mong Granholt (t.v) er fornøyd med at Ungkloster-koordinator Fredrik Krunenes fra nyttår blir kollega med leder for Etter Kristus, Ruth Burch Skree, i Areopagos. Håpet er at enda flere skal få øynene opp for et forpliktende kommunitetsliv preget av trospraksis, rytmer og fellesskap i hverdagen sammen med Gud.
Les mer

“Er jeg som etnisk nordmann så tolerant og inkluderende som jeg tror?”, spør Kjell mens Thaku lurer på: “Oppleves jeg som en utakknemlig og sur innvandrer og hårsår kvinne i møte med det norske samfunn?”
Les mer

Lovsang til alle

Ung baptist satser på lovsang for å rive ned skillelinjer i organisasjonen.
Les mer
1 - 3 av 139
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone