Første menigheten fra Iran
Første menigheten fra Iran
2 oktober 2017
Søndag 1. oktober ble det feiret at Immanuel Church er blitt en del av Det norske Baptistsamfunn. Immanuel betyr Gud med oss.

Fra skienbaptist.no

Menigheten holder til i Porsgrunn baptistkirke og samarbeider med baptistmenigheten der. Pastor Shahram Barati fortalte hvor godt de var tatt i mot under sin hilsen i festgudstjenesten Immanuel Church bruker farsi som sitt språk, og alle medlemmene er konvertitter fra islam. Menighetene har utarbeidet felles logo, som symboliserer at det løfter korset opp sammen.

Generalsekretær Terje Aadne og integrasjonsgleder Mette Marie Hebnes fra Det Norske Baptistsamfunn deltok i gudstjenesten, og fortalte at menigheten ble menighet nummer 100 i Det Norske Baptistsamfunn.

Første menigheten fra Iran

Pastor Vidar Bergsland i Skien baptistmenighet lyste Guds velsignelse over medlemmene i den nye baptistmenigheten i Grenland.

Les også

Studenter fra Myanmar på Menighetsfakultet

- Siden religiøse problemstillinger er viktige i dagens samfunn vil jeg lære og studere religionsstudier bredt fra perspektivet i Europa eller fra vesten. Jeg håper at jeg består slik at jeg kan dele dette emnet i mitt land, sier Thiri Nandar
Les mer

Feirer gudstjeneste på "hakha" i Bærum

Startet som fellesskap, i dag er Norway Chin Mission Church en av de største chinmenighetene i Norge.
Les mer

Mener Norge ber konvertitter skjule sin tro

En ny rapport oppfordrer norske myndigheter å forandre sin praksis i møte med iranske konvertitter som søker asyl.
Les mer
1 - 3 av 37
1 2 3 4 5 ... 13 Neste

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone