Første menigheten fra Iran
Første menigheten fra Iran
2 oktober 2017
Søndag 1. oktober ble det feiret at Immanuel Church er blitt en del av Det norske Baptistsamfunn. Immanuel betyr Gud med oss.

Fra skienbaptist.no

Menigheten holder til i Porsgrunn baptistkirke og samarbeider med baptistmenigheten der. Pastor Shahram Barati fortalte hvor godt de var tatt i mot under sin hilsen i festgudstjenesten Immanuel Church bruker farsi som sitt språk, og alle medlemmene er konvertitter fra islam. Menighetene har utarbeidet felles logo, som symboliserer at det løfter korset opp sammen.

Generalsekretær Terje Aadne og integrasjonsgleder Mette Marie Hebnes fra Det Norske Baptistsamfunn deltok i gudstjenesten, og fortalte at menigheten ble menighet nummer 100 i Det Norske Baptistsamfunn.

Første menigheten fra Iran

Pastor Vidar Bergsland i Skien baptistmenighet lyste Guds velsignelse over medlemmene i den nye baptistmenigheten i Grenland.

Les også

Mener Norge ber konvertitter skjule sin tro

En ny rapport oppfordrer norske myndigheter å forandre sin praksis i møte med iranske konvertitter som søker asyl.
Les mer

100-menighetersmålet er nådd

Baptistene i Norge har siden landsmøtet i Bergen i 2008 jobbet mot målsettingen om 100 menigheter. I år ble menighet nummer 100 ønsket velkommen.
Les mer

- Kristen-Norge kan lære mye av migrantmenigheter

Shalome Croos, styreleder i Ung baptist, delte egne erfaringer både fra sin menighet og fra baptistene generelt, på konferansen Migrasjon og misjon.
Les mer
1 - 3 av 35
1 2 3 4 5 ... 12 Neste

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone