Første menigheten fra Iran
Første menigheten fra Iran
2 oktober 2017
Søndag 1. oktober ble det feiret at Immanuel Church er blitt en del av Det norske Baptistsamfunn. Immanuel betyr Gud med oss.

Fra skienbaptist.no

Menigheten holder til i Porsgrunn baptistkirke og samarbeider med baptistmenigheten der. Pastor Shahram Barati fortalte hvor godt de var tatt i mot under sin hilsen i festgudstjenesten Immanuel Church bruker farsi som sitt språk, og alle medlemmene er konvertitter fra islam. Menighetene har utarbeidet felles logo, som symboliserer at det løfter korset opp sammen.

Generalsekretær Terje Aadne og integrasjonsgleder Mette Marie Hebnes fra Det Norske Baptistsamfunn deltok i gudstjenesten, og fortalte at menigheten ble menighet nummer 100 i Det Norske Baptistsamfunn.

Første menigheten fra Iran

Pastor Vidar Bergsland i Skien baptistmenighet lyste Guds velsignelse over medlemmene i den nye baptistmenigheten i Grenland.

Les også

Ber norske kristne være mer kritiske til egen kultur

– Kristne som går i menigheter der folk stort sett ligner dem selv bør være mer ukomfortable med det, sier Gabriel Stephen.
Les mer

Finnes det migrantmenigheter?

Unge mennesker med migrantforeldre kjenner seg ikke igjen i begrepet.
Les mer

– Nasjonene er i byene

Misjonens framtid er i byene og kirkene må lære å tilpasse seg storbyens mangfold, mener den amerikanske teologen og pastoren Ray Bakke.
Les mer
1 - 3 av 52
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone