Inspirert i nordnorsk natur
Inspirert i nordnorsk natur
20 september 2017
Da styret for EBF var samlet på Sommarøy i april stod forberedelser til rådsmøtet i Jerevan 20.-23. september på dagsorden.

Av Roger Dahl

Den europeiske baptistføderasjonen (EBF) starter sitt rådsmøte i Jerevan i Armenia onsdag 20. september.  Vert er EBF president Asatur Nahapetyan (foran til venstre på bildet) og resten av baptistene i Armenia.

Åpningsgudstjenesten vil være i Central Baptist Church, og generalsekretær Tony Peck sier på EBFs Facebookgruppe at det vil bli en gudstjenestepreget av tradisjonelle armenske melodier og instrumenter i lovsangen.

Tidligere på dagen onsdag var det konsultasjon om EBFs misjonsprosjekter ,som støtter lokale menighetsplantinger. Torsdag, fredag og lørdag er det rådsmøteforhandlinger i føderasjonen og for det internasjonale studiesenteret (IBTSC) i Amsterdam.

Asatur Nahapetyan går av som president på rådsmøte. Han etterfølges av Jenni Entrican fra Storbritannia.

I tillegg til rådsmøtene gjennomføres den første kurssamlingen for lederutviklingsprogammet Transform. Misjonsleder Lise Kyllingstad er engasjert som veileder for en av deltakerne og har undervisning i kurset. Økonomileder Håkon Sigland og generalsekretær Terje Aadne er delegater til rådsmøtene. Sigland er med i styret for IBTSC og Jan Sæthre er medlem av styret for føderasjonen.

Les også

SENT samlet 800 baptister

800 baptister fra 82 land rundt om i verden deltok på misjonskonferansen SENT i Stavanger. Det var inspirerende morgensamlinger, tankevekkende temasamlinger og kveldssamlinger som utfordret til misjonstjeneste både i lokalsamfunnet og internasjonalt.
Les mer

Ett år med krig i Europa

På ettårsdagen for krigsutbruddet i Ukraina står vi fortsatt sammen med våre brødre og søstre i Ukraina og alle dem som bidrar for å hjelpe, trøste og stille savn. Kirker over hele landet markerer årsminnet i dag og denne helgen.
Les mer

Klart for nytt kapittel i livet

Trine og Ørnulf Mathisen flytter om få uker til Albir-Villajoysa i Spania for å arbeide som vertskap i Sjømannskirken. Baptistkirkene på Konnerud og i Drammen er sendemenigheter.
Les mer
1 - 3 av 158
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone