Positivt med Ungtreff
Positivt med Ungtreff
13 september 2017
- Ungtreff er et utrolig bra initiativ som er viktig for at man som kristne i samme by skal bli kjent på tvers av menighet og kultur!

Av Rosie Darkhua

Utsagnet er fra Miriam Rudebjer (20). Miriam har nettopp flyttet til Oslo for å studere og var på Ungtreff for første gang i helga. - Jeg synes dette er et arbeid som virkelig er verdt å fortsette med og jeg gleder meg til neste gang!

 

Sammen med 50 andre ungdommer var hun på Stabekk for å grille, bli kjent, tilbe Gud i lovsang og bli inspirert. Tid-for-Gud arbeider i Skien, Allison Hurst, underviste om å søke Guds drømmer for livet sitt.

 

Ungtreff er en samling for unge som tilhører menigheter i et geografisk område. Nå samles unge i Rogaland, Agder og i Oslo. Ung baptist ønsker også å starte samlinger i Mjøsregionen. - Jeg tror det gir større frimodighet å se at vi er litt flere enn ungdomsgruppa i menigheten, sier Espen Thilesen i Ung Baptist. - Kanskje vi i fremtiden kan hjelpe hverandre å nå ut til flere. Det viktigste er at Jesus blir kjent for så mange som mulig!

 

I tillegg handler Ungtreff om å oppdage "storfamilien" og venner på et sted. Hvis noe uforutsett skulle skje er den kristne familien noen av de nærmeste som er der til fellesskap, modning og vekst. Treffene er også ment som inspirasjon til hvordan man kan legge opp sine egne ungdomsmøter i de ulike menighetene.

 

 

Les også

Areopagos overtar baptistenes Ungkloster-arbeid

Areopagos tar over kommunitetsarbeidet Ungkloster fra Ung Baptist. Leder i Ung Baptist Kjell Einar Mong Granholt (t.v) er fornøyd med at Ungkloster-koordinator Fredrik Krunenes fra nyttår blir kollega med leder for Etter Kristus, Ruth Burch Skree, i Areopagos. Håpet er at enda flere skal få øynene opp for et forpliktende kommunitetsliv preget av trospraksis, rytmer og fellesskap i hverdagen sammen med Gud.
Les mer

“Er jeg som etnisk nordmann så tolerant og inkluderende som jeg tror?”, spør Kjell mens Thaku lurer på: “Oppleves jeg som en utakknemlig og sur innvandrer og hårsår kvinne i møte med det norske samfunn?”
Les mer

Lovsang til alle

Ung baptist satser på lovsang for å rive ned skillelinjer i organisasjonen.
Les mer
1 - 3 av 129
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone