Positivt med Ungtreff
Positivt med Ungtreff
13 september 2017
- Ungtreff er et utrolig bra initiativ som er viktig for at man som kristne i samme by skal bli kjent på tvers av menighet og kultur!

Av Rosie Darkhua

Utsagnet er fra Miriam Rudebjer (20). Miriam har nettopp flyttet til Oslo for å studere og var på Ungtreff for første gang i helga. - Jeg synes dette er et arbeid som virkelig er verdt å fortsette med og jeg gleder meg til neste gang!

 

Sammen med 50 andre ungdommer var hun på Stabekk for å grille, bli kjent, tilbe Gud i lovsang og bli inspirert. Tid-for-Gud arbeider i Skien, Allison Hurst, underviste om å søke Guds drømmer for livet sitt.

 

Ungtreff er en samling for unge som tilhører menigheter i et geografisk område. Nå samles unge i Rogaland, Agder og i Oslo. Ung baptist ønsker også å starte samlinger i Mjøsregionen. - Jeg tror det gir større frimodighet å se at vi er litt flere enn ungdomsgruppa i menigheten, sier Espen Thilesen i Ung Baptist. - Kanskje vi i fremtiden kan hjelpe hverandre å nå ut til flere. Det viktigste er at Jesus blir kjent for så mange som mulig!

 

I tillegg handler Ungtreff om å oppdage "storfamilien" og venner på et sted. Hvis noe uforutsett skulle skje er den kristne familien noen av de nærmeste som er der til fellesskap, modning og vekst. Treffene er også ment som inspirasjon til hvordan man kan legge opp sine egne ungdomsmøter i de ulike menighetene.

 

 

Les også

Agderungdom samles på tvers av menighetene

Jesusfokus, nudler og nye bekjente gir grunn til å glede seg.
Les mer

Gud og selvbildet

- Når man virkelig er sikker på hvem Gud sier man er, tror jeg at det har mye å si for selvbildet. Simen Andersen har akkurat flyttet inn i Ung kloster og begynt på Høyskolen for ledelse og teologi.
Les mer

Oppstartshelg for Ungkloster

18.-20. august hadde Ungkloster oppstartskurs i Oslo 1. Baptistmenighet. Denne vinteren er det 12 deltakere i Ungkloster fordelt på tre forskjellige leiligheter. To er i Oslo og det tredje i Kristiansand.
Les mer
1 - 3 av 82
1 2 3 4 5 ... 28 Neste

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone