Fører løpet videre
Fører løpet videre
5 september 2017
Søndag 3. september var det invitert til fest i baptistkirken på Hvittingfoss for å feire at Elsa Paulsen er på plass som pastor. I 132 år har stafettpinnen vært i bruk, nå skal Elsa bære den videre.

Tekst Roger Dahl / Foto: Terje Aadne

Bygdefolk, gjester fra nabomenighetene og andre fylte opp kirka for å feire at pastor Elsa Paulsen har startet opp sin tjeneste i Sandsvær Baptistmenighet, med kirkebygget plassert i tettstedet Hvittingfoss.

Så og vanne

Dessverre har utviklingen i menigheten vært slik at det nå er noen få eldre som er aktive. Heldigvis er økonomien solid, slik at en fortsatt kan «så og vanne» ut fra baptistkirken på Hvittingfoss. Etter flere år på leting etter gode løsninger, har det nå lagt seg til rette for at pastor Elsa Paulsen har begynt i menigheten, og avtalen går så langt på fem år.

            Det er i tillegg satt ned en styringsgruppe med Dag-Eiel Kristoffersen, som er pastor i Langesund, Tor L. Rønneberg, som har vært pastor i Hvittingfoss tidligere, generalsekretær Terje Aadne og Solveig Blix fra Sandsvær Baptistmenighet. Sammen med pastor Elsa Paulsen skal denne gruppen finne vei og retning for satsningen. Vi vil komme tilbake til satsningen på Hvittingfoss senere, men la oppfordringen om støtte være gitt allerede nå. Støtte og forbønn, men også besøk.

Være med?

Og om noen har litt løse teltplugger med hensyn til hvor en bor, og vil være med å bygge opp et menighetsarbeid er Hvittingfoss et flott sted å bosette seg.

Minst ti av byene på Østlandet ligger innenfor en times reiseavstand, inkludert Oslo, og arbeidsmarkedet er derfor utrolig stort. Samtidig er Hvittingfoss langt nok unna til at boligprisene er hyggelige, og behovet for noen som kan delta i menighetsarbeidet er tydelig.

Les også

Julehilsen fra generalsekretæren

Julen ringes snart inn og vi har gleden av å publisere generalsekretær Bjørn Bjørnøs julehilsen til alle landets baptister!
Les mer

Vil bygge om næringsbygg til kirkesenter

Menigheten Norway Chin Mission Church overtok 31. august en næringseiendom i Lier. Planen er å bygge om slik at menigheten får sin kirke der.
Les mer

Menighetsrådgiverne på tur ...

Helgen 22-24. oktober var menighetsrådgiverne for Østlandet Agnar Sæli og Atle H. Eidem på tur til baptistmenighetene rundt Mjøsa.
Les mer
1 - 3 av 98
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone