Fører løpet videre
Fører løpet videre
5 september 2017
Søndag 3. september var det invitert til fest i baptistkirken på Hvittingfoss for å feire at Elsa Paulsen er på plass som pastor. I 132 år har stafettpinnen vært i bruk, nå skal Elsa bære den videre.

Tekst Roger Dahl / Foto: Terje Aadne

Bygdefolk, gjester fra nabomenighetene og andre fylte opp kirka for å feire at pastor Elsa Paulsen har startet opp sin tjeneste i Sandsvær Baptistmenighet, med kirkebygget plassert i tettstedet Hvittingfoss.

Så og vanne

Dessverre har utviklingen i menigheten vært slik at det nå er noen få eldre som er aktive. Heldigvis er økonomien solid, slik at en fortsatt kan «så og vanne» ut fra baptistkirken på Hvittingfoss. Etter flere år på leting etter gode løsninger, har det nå lagt seg til rette for at pastor Elsa Paulsen har begynt i menigheten, og avtalen går så langt på fem år.

            Det er i tillegg satt ned en styringsgruppe med Dag-Eiel Kristoffersen, som er pastor i Langesund, Tor L. Rønneberg, som har vært pastor i Hvittingfoss tidligere, generalsekretær Terje Aadne og Solveig Blix fra Sandsvær Baptistmenighet. Sammen med pastor Elsa Paulsen skal denne gruppen finne vei og retning for satsningen. Vi vil komme tilbake til satsningen på Hvittingfoss senere, men la oppfordringen om støtte være gitt allerede nå. Støtte og forbønn, men også besøk.

Være med?

Og om noen har litt løse teltplugger med hensyn til hvor en bor, og vil være med å bygge opp et menighetsarbeid er Hvittingfoss et flott sted å bosette seg.

Minst ti av byene på Østlandet ligger innenfor en times reiseavstand, inkludert Oslo, og arbeidsmarkedet er derfor utrolig stort. Samtidig er Hvittingfoss langt nok unna til at boligprisene er hyggelige, og behovet for noen som kan delta i menighetsarbeidet er tydelig.

Les også

Trenger vanlige frimodige mennesker

- Gud trenger vanlige mennesker til å bringe ut budskapet, var oppfordringen til Sommarøy Baptistmenighet i 125-årsjubileet.
Les mer

Bø Baptistmenighet feiret 100-årsdagen

Brødrene Almar og Helge Martinsen fikk overrakt gave fra Helges datter Magnhild Martinsen, for sin innsats som forkynnere og ledere.
Les mer

Baptistenes teologiskole

Høyskolen for Ledelse og Teologi og Det norske baptistsamfunn inviterer til to dager med fokus på baptistisk identitet og historie, lederrollen og Åndens utrustning.
Les mer
1 - 3 av 34
1 2 3 4 5 ... 12 Neste

© 2014 Baptist.no

Det Norske Baptistsamfunn  |  Michelets vei 62c, N-1368 Stabekk, Norway  |  Tlf. (+47) 67103560  |  Intranett

Powered by Cornerstone