Fellesskap i tre dimensjoner
Fellesskap i tre dimensjoner
18 august 2017
Det er utgangspunkt for ledersamlingen Ommund Rolfsen er med å lede i Trondheim, 25.-26. august.

Menighetsfellesskapene relaterer i tre ulike dimensjoner:

  • Til Gud
  • Til hverandre innad i menigheten
  • Til bygda, nabolaget, kollegaene, storsamfunnet.

Med utgangspunkt i at alle relasjoner og fellesskap fungerer best når de er livsnære, og gjennom det berører oss som er med i fellesskapet, inviterer vi hver av menighetene som deltar i pastor og lederdagene til å dele erfaringer fra egen menighet.

Vi ber om at en er forberedt på å fortelle om noe en har lykkes med, det vil være til inspirasjon for de andre og en konkret utfordring en har som menighet i forhold til de tre dimensjonene i fellesskapet.

Med dette utgangspunktet har vi en felles samtale, undervisning, læring og bønn for den enkelt av menighetene som deltar. Vi vil fordele tiden mellom menighetene som er representert, slik at alle får likt rom for å dele.

I tillegg vil vi sette av tid til en bolk til samtale/undervisning i forhold Baptistsamfunnets strategier, med vekt på menighetsutvikling, og tid til personlig forbønn.

Vi er veldig glad for at vi har fått Ommund Rolfsen, metodist bosatt på Evenskjer, med oss som veileder og i undervisningen på pastor og lederdagene. Ommund Rolfsen har mange års erfaring som veileder for menigheter, nasjonal leder for Naturlig menighetsutvikling og inspirator. Han vil sammen med Roger Dahl og Egil Sagen ha ansvaret for samlingen, som i stor grad vil gi deg og din menighet det utbyttet dere selv ønsker og ber om gjennom en livsnære, åpne og ærlige samtaler.

Programskisse:

Fredag:
15.00 Samling i baptistkirken med velkomst og enkelt brødmåltid
16.00-19.00 Deletid menighet for menighet – pause med kaffe/te
19.00 Middag (Pizza fra Pizzabakeren)
20.00 Tid til personlig forbønn

Lørdag:
09.30 samling med fokus på strategiene/menighetsutvikling
10.30-13.30 Deletid menighet for menighet – pause med kaffe/te
13.30 Lunsj
14.30-15.00 Oppsummering/avslutning

Les også

Ber om forbønn for prosessene og menighetene fram til neste landsmøte

Hovedstyret har registrert uroen og bekymringen på ulikt hold etter landsmøtevedtaket om samliv. Styret varsler at forslag til suspensjonsordning, som landsmøtet ba om, vil bli sendt på høring i god tid før neste landsmøte.
Les mer

Bente ba til Gud om å få ikke-kristne venner

– Integrering skjer når man lever livene sine sammen, sier baptistpastoren Bente Sandtorp som ville ut av kristenbobla. Dermed startet hun like godt sin egen menighet.
Les mer

Folkehøgskole i vekst dyrker storbynærheten

Folkehøgskolene sliter med rekrutteringen, men en skole i Bærum har hatt fire år med unik elevvekst. Mye skyldes nærheten til Norges største by, tror skolens rektor som snart går av.
Les mer
1 - 3 av 145
...

© 2014 Baptist.no

Baptistkirken Norge  |   Chr. Krohgs gt 34, N-0186 Oslo, Norway
Tlf. (+47) 67103560  |   post@baptist.no
Gavekonto 3000.15.93672  |  VIPPS: 10910
Intranett 

Powered by Cornerstone